Akár három játékot is ad az egyes GeForce-ok mellé az NVIDIA

A vállalat a Triple Threat Bundle promóció mellé a Fortnite Bundle-t is újjáélesztette.

Az NVIDIA bejelentette, hogy limitált ideig egy új promóciót kínálnak a GeForce RTX sorozatú termékek mellé. Ez egészen konkrétan a Battlefield V, az Anthem, illetve a Metro Exodus címekből áll.

Hirdetés

A friss promócióban GeForce RTX 2060, 2070, 2080 és 2080 Ti VGA-k vesznek részt, illetve az ezekkel szerelt asztali és mobil gépek. Az érintett termékekhez külön kuponon keresztül adják a kódot a fő kereskedőpartnerek, amit az erre kialakított portálon keresztül lehet beváltani a fentebb említett játékokra. A kapott kódokat legkésőbb május 2-ig kell felhasználni, különben elvesznek.

Fontos információ, hogy amíg a GeForce RTX 2080 és 2080 Ti VGA-hoz jár az összes fentebb említett játék, addig GeForce RTX 2070 és 2060 vásárlása mellett csak egyet lehet választani, ez viszont tetszőlegesen eldönthető. A Battlefield V és az Anthem az Originen, míg a Metro Exodus az Epic Store-on regisztrálható.

A Triple Threat Bundle promóció a készlet erejéig, vagy legkésőbb április 4-ig érvényes.

Érdekes fejlemény még, hogy a vállalat újra elővette a Fortnite Bundle-t, amelyet a korábbi hardverek mellett kiegészítetek a GeForce GTX 1050 és 1050 Ti sorozatú VGA-kra is. Ez a promóció készlet erejéig, vagy legkésőbb május 22-ig lesz érvényes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés