Hirdetés

Ajándékot oszt a GeForce Experience-en keresztül az NVIDIA

A Genshin Impact GeForce Bundle fő célja az új felhasználók bevonzása.

Az NVIDIA bejelentette a Genshin Impact GeForce Bundle-t, amelyet minden GeForce Experience programot használó ügyfél megkap. Ez a csomag az amúgy ingyenesen játszható Genshin Impacthez kínál különböző tárgyakat, amelyek könnyebbé tehetik a játékosok életét. Konkrétan 20000 Mora (a játék fizetőeszköze), négy Mystic Enhancement Ores (a fegyverek fejlesztéséhez hasznos), illetve két Hero’s Wit (a karakterek szintlépésében segít) kerül kiosztásra (ehhez el kell érni a játékban az Adventure Level 10 szintet).

A csomagot minden olyan felhasználó megkapja, aki rendelkezik GeForce Experience regisztrációval, illetve GeForce GTX 10 és 16, valamint RTX sorozatú hardvert használ, méghozzá mobil vagy asztali kivitelben.


[+]

A cél az, hogy új felhasználók szerezzék be a GeForce Experience programot, mivel még mindig vannak olyanok, akik csak magát a meghajtót használják, de nem regisztrálják magukat az NVIDIA új felhasználói felületére. Emiatt a vállalat közzé is tett egy útmutatót, hogy miképpen végezhető el ez a folyamat. Egészen pontosan az alábbi oldalon keresztül kell regisztrálni egy NVIDIA fiókot (itt opcionálisan használható Google, Discord, Apple vagy Facebook belépő is). Ha ez megvan, akkor az alábbi oldalt megnyitva lehet kérni a csomagot, majd a GeForce Experience letöltése után használatba is vehető.

Az NVIDIA kiemelte, hogy a készletek végesek, így nem árt sietni a regisztrációval, hiszen a GeForce Experience-et már használó ügyfelekkel is versenyeznek a potenciális újoncokkal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés