Négy az egyben: BIOS DFI módra

Hirdetés

A változást már akkor lehetett érzékelni a gyártó háza táján, mikor megjelentek a piacon a szokatlan színvilágú LANParty terméksorozat tagjaival. Ezeket a termékeket kifejezetten a modderek, a LAN-partikon részt vevő játékosok számára fejlesztette ki a cég.

A DFI most ismét újított: bejelentette, hogy a jövőben új funkciókkal látja el az alaplapok BIOS-át, melyek segítségével lehetővé válik majd egyfajta "profilok" elraktározása; az már most bizonyos, hogy négy különböző beállítást menthetünk majd el. Ez pedig már nem csak a tuning-fanatikusok számára teszi vonzóvá a jövőbeni DFI alaplapokat, hanem az átlag felhasználónak is vonzó lehet.


Az új funkció a "CMOS Reloaded" név alatt lesz elérhető a következő típusú termékeknél: LANParty Pro 875 (Rev. B), LANParty NFII Ultra (Rev. B), 875P Infinity, 865PE Infinity és NFII Ultra Infinity. Megtalálhatók lesznek még a különböző panelek is, mint például a Safe, a Fast, vagy az Ultra. Külön beállíthatjuk tehát majd a leggyorsabb értékeket játékhoz, vagy a legstabilabb értékeket például munkához. A DFI ezzel a szolgáltatással alaposan feladta a leckét a többi alaplapgyártó számára.

  • Kapcsolódó cégek:
  • DFI

Előzmények

Hirdetés