MSI: újabb Pentium 4-es Mega PC

Hirdetés

Az MSI bemutatta legújabb multimédiás barebone rendszerét. A Mega 865 névre keresztelt – tetszetős házba bújtatott – mini PC alaplapja az Intel 865G lapkakészletre épül, így támogatja a 800 MHz-es rendszerbuszt igénylő Pentium 4 processzorokat és kétcsatornás DDR400 memóriavezérlővel rendelkezik. A rendszer 2 DDR DIMM-foglalat, valamint 1-1 AGP8X és PCI slot segítségével bővíthető.

A Mega PC bekapcsolás után azonnal – az operációs rendszer támogatása nélkül – képes CD- és DVD-lemezek, valamint mp3 fájlok lejátszására, illetve AM/FM rádióadások vételére – e funkciók a mellékelt távirányítóval is vezérelhetők. A készüléken található színes kijelzőn ilyenkor a multimédiás fájlokra vonatkozó információk jelennek meg, míg PC módban figyelemmel kísérhetjük a processzor és a ház hőmérsékletének, valamint a ventilátorok fordulatszámának alakulását.

A Mega 865 előlapján, a kijelző alatt található egy hat-az-egyben memóriakártya-olvasó, amely Secure Digital, Memory Stick, CompactFlash MMC, Smart Media és Micro-Drive formátumú kártyákkal birkózik meg. A készülék emellett rendelkezik IEEE 1394-, USB2.0-, hálózati, hatcsatornás hang- és Serial ATA-vezérlővel is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés