Hirdetés

Bemutatkoztak az MSI MAG CoreLiquid I szériás kompakt AIO-i

A tajvani cég legfrissebb termése pár héten belül kétféle méretben és színben költözhet be a gépházunkba.

Hirdetés

Az MSI portfóliójában megjelentek a MAG CoreLiquid  I sorozatú, készre szerelt vízhűtések, amelyek 240 és 360 mm-es, 27 mm vastag alumíniumradiátorral válaszhatók, feketében vagy fehérben.


[+]

Az újdonság réztalpas blokkjába integrált, 3400 rpm-es pumpa átlagban 20 dB-es zajterhelést produkál, és terelőlapátjának percenkénti fordulatszáma szabályozható a négytűs csatlakozójának hála. A szivattyú tipikus 3,84 wattos fogyasztása 6 wattban tetőzik, és az említett, mikrocsatornás blokk kupakján egy kétoldalas, végtelenített tükör effektre építő, gyémántra emlékeztető dísz található, amely második generációs, Mystic Light Sync technológiával variálható ARGB világítással rendelkezik.


[+]

A mellékelt, 120 mm-es ventilátorok LDB csapágyazást kaptak (Loop Dynamic Bearing; egy olajalapú, porbiztos folyadékcsapágy), és még a gyártósoron felteszik őket a helyükre, így csupán egy PWM, plusz egy 5 voltos ARGB tüskesort kell az alaplapunkra kötnünk, ráadásul a vezetékeiket takaróelem fedi a letisztultabb összkép elérésének érdekében. A PWM-es szélgépek címezhető fényekben úszó lapátjai 2350 rpm-es sebesség mellett 70,7 cfm-es légszállításra képesek, és kereteik sarkaiból természetesen nem hiányoznak a rezgéselnyelő gumibetétek sem.


[+]

Az EPDM csövezést fonott nylonharisnyába bugyolálták, és a terméket Intel LGA115x, LGA1200, LGA1700, valamint AMD Socket AM4 és AM5 foglalatokra helyezhetjük fel. Az augusztus derekán debütáló, 360 mm-es változat elvileg (nettó) 100 dollárt fog kóstálni, de a kisebbik testvér piaci startja és vételára egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Előzmények

Hirdetés