Végre meghozta a DirectX 12 támogatását a Moore Threads

A cég friss meghajtója ezzel 500-nál is több játék futtatását teszi lehetővé.

Hirdetés

Még a 2022-es év márciusában írtunk először a Moore Threads által fejlesztett grafikus vezérlőkről, novemberben pedig bemutatkoztak az továbbfejlesztett verziói is, míg 2023-ban az MTT S70 futott be. A vállalat viszont még most is azon dolgozik, hogy a grafikus meghajtó elérje a minimálisan elfogadható szintet, és jelenleg igen nagy lépést tettek a jó irányba, ugyanis elkészítették a megjelent hardverekhez a DirectX 12 implementációt.


[+]

Az új, MTT S70 és S80 VGA-kat támogató csomag ezzel 500-nál is több játék futtatását teszi lehetővé, de egyelőre béta kiadásról van szó, és a vállalat arra kéri az ügyfeleit, hogy teszteljék az alábbi oldalról letölthető drivert, a tapasztalataik alapján pedig véleményezzék annak működését.

A szóban forgó eszközillesztő egyébként eléggé alap implementációnak számít, az új DirectX 12-es funkciókat nem is támogatja, de az alapvető képességeket igen, és ez elég arra, hogy a játékok döntő többsége elinduljon. A teljesítmény már más kérdés, mivel az MTT S80 leginkább az erősebb IGP-k és a gyengébb dedikált GPU-k között tanyázik le, de persze nem kizárt, hogy ez még javul, hiszen konkrétan az első DirectX 12-es implementációról beszélünk, vagyis biztosan van még lehetőség az optimalizálásra.

Előzmények

Hirdetés