Fluoreszkáló Monster fejhallgató: mint egy falat kenyér

A Lady Gagával és Dr Drével történő együttműködésével is híressé vált amerikai Monster rövid idő alatt a fej- és fülhallgató iparág komoly tényezőjévé nőtte ki magát. A vállalat termékeinek sikereiben kulcsszerepet játszanak a különféle figyelemfelkeltő formai elemek, a sokszor öncélú dizájn, amivel értelemszerűen elsősorban a fiatal korosztályba tartozó potenciális felhasználók figyelmét próbálják felkelteni.

Monster Beats DNA
Monster DNA [+]

Emiatt aztán sokszor, sokan kritizálják is a márkát, és biztos, hogy ezek a hangok fel fognak erősödni a DNA elnevezésű termék új változata láttán. Az egyébként is kifejezetten harsány sárga eszköz ugyanis a sötétben fluoreszkál, amely biztos csodás látvány lehet.

A szokásoknak megfelelően a vállalat a termékoldalon hivatalosan nem árult el semmilyen technikai specifikációt, de más, a cég termékekkel foglalkozó honlapok alapján a frekvenciaátvitel 25 Hz és 30 kHz közé esik, az impedancia pedig 30 ohm. Az újdonság megkapta azt a Pure Audio Music technológiát, amely a basszusokat kiemeli, és került két 3,5 hüvelykes csatlakozó is a házra, amelyekbe mikrofon, vagy további fejhallgató is bedugható. Ennek köszönhetően viszonylag egyszerűen mód nyílik arra, hogy a barátaival is megossza az éppen hallgatott zeneszámait az ember.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés