Hirdetés

Mimo Magic Touch 10”-es kapacitív monitor egyetlen USB kábelről

A Mimo kínálatában eddig is szép számmal szerepeltek kiegészítő monitorok, azonban a Magic Touch az első olyan széria, mely egyetlen USB 2.0 kábelről üzemel, vagyis a port nem csak az adatátvitelről, de egyben a táplálásról is gondoskodik. Felhasználási körének jóformán csak a fantázia szab gátat, használhatjuk másodlagos kijelzőnek, amin valamilyen munkával vagy kikapcsolódással kapcsolatos alkalmazások mindig szem előtt futnak, de beágyazott rendszerek, POS terminálok elsődleges monitoraként és beviteli eszközeként is megállja a helyét.

A 10 hüvelykes megjelenítő felbontása 1024x600 pixel és kapacitív érintés érzékeny. Maga a hardver a négypontos multi-touch bevitelt is támogatná, de jelenleg csak egyetlen pontot képes követni, remélhetőleg a jövőben egy szoftverfrissítés formájában feloldják ezt a korlátozást. Kiegészítő panelként a legtöbb Windows és Mac operációs rendszerrel együttműködik, a tapicskolós bevitel azonban egyelőre csak Windows 7 alatt használható. A Mimo Magic Touch-nak lesz egy Deluxe változata is, ami egy beépített két portos USB hub-bal lesz több, ennek megfelelően a biztonság kedvéért tápegységet is mellékelnek.


[+]

A Mimo Magic Touch egy elég nagy szögben dönthető bölcsőben ül, ennek használata viszont nem kötelező, egy mozdulattal kiemelhetjük belőle és használhatjuk kézben, mint egy tabletet, vagy a hátoldalán lévő szabványos VESA 75 pontokat igénybe véve rögzíthetjük. A 10”-es kijelzők sajnos nem adják magukat olcsón, a „sima” Mimo Magic Touch 299, a Deluxe pedig 329,99 dollárért már előrendelhető, a gyártó ígérete szerint a most leadott igényeket még karácsony előtt teljesítik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Mimo

Előzmények

Hirdetés