Íme, a Marantz lapos házimozi erősítője

A Marantz bejelentette, hogy egy a hagyományosnál némiképp laposabb, mindössze 10,5 centiméter magas 7.1-es házimozi erősítővel bővíti termékpalettáját. A 44 centiméter széles, 37,6 centiméter mély, és 8,6 kilogramm tömegű NR1605 július közepétől vásárolható meg várhatóan körülbelül 220 000 forintos áron.

Marantz NR1605
Marantz NR1605 [+]

A készülék maximális ajánlott teljesítménye csatornánként 50 watt, de papíron akár ezen érték duplájának leadására is képes. A termék elboldogul a nagyfelbontású hangszabványokkal, így a 192kHz/24bit FLAC, WAV, AIFF, 96kHz/24bit Apple Lossless állományok sem okoznak neki problémát, ezen kívül természetesen többek között az MP3, WMA vagy AAC formátumok kezelése is megoldott. Amellett, hogy az USB porton keresztül csatlakoztatott külső adattároló eszközökön található fájlok megszólaltatását lehetővé teszi, hálózatba is köthető, dokkoló egység is csatlakoztatható hozzá, sőt az A2DP és AVRCP Bluetooth profilok támogatásnak és a beépített Wi-Finek (IEEE 802.11b / g) köszönhetően az audioanyagok akár vezeték nélküli úton is eljuttathatóak rá.

Marantz NR1605
Marantz NR1605 [+]

Az integrált AM/FM tunerrel ellátott eszköz képes a 4K/60p videojelek kezelésére, sőt elméletben az alacsonyabb felbontású anyagok felskálázására is módot ad, viszont ilyenkor be kell érni másodpercenként 30 képkockával. A használatát jelentősen megkönnyíti a grafikus kezelőfelület, amely a csatlakoztatott tv vagy projektor mellett akár egy tableten vagy okostelefonon is előhívható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés