Hirdetés

Nagyméretű, irodai munkára kihegyezett monitort újított az LG

A 86,7 cm-es képátlójú, ultraszéles megoldás nem csak az íróasztalunkon vág rendet, de akár hobbiszintű grafikus feladatokra is alkalmas lehet.

Az LG legfrissebb, 21:9 képarányú, ívelt kijelzője a 34WQ75C-B nevet kapta, és remek alternatíva kerekedhet belőle laptop mellé, ugyanis beépített KVM swich-et, 90 watt továbbítására felkészített USB Type-C csatolót, RJ-45 konnektort és 7 wattos MaxxAudio hangszórókat vonultat fel a potenciális vásárlók elcsábítására.


[+]

A 34 hüvelykes, 60 Hz-es IPS panellel szerelt készülék 3440x1440 pixeles felbontást, a kategóriában megszokott 1000:1 statikus kontrasztarányt, 300 cd/m²-ben tetőző fénysűrűséget és 5 ezredmásodperces szürkéből szürkébe váltást szavatol leendő tulajdonosainak. A HDR10 plecsnivel kidekorált, gyári kalibrációval érkező konstrukció 1,07 milliárd szín megjelenítését teszi lehetővé 99 százalékos sRGB színtérlefedettség kíséretében.


[+]

Az I/O részlegen egy 1.4-es DisplayPort, két HDMI bemenet, egy 3,5 mm-es jack, két USB 3.0, valamint két USB 2.0 kapu állomásozik az első bekezdésben már felsorolt csatlakozókon kívül.


[+]

A körülbelül 560 eurót kóstáló periféria OSD menüjéből olyan funkciókat érhetünk el, mint például a PiP, a PbP, a Black Stabilizer, az olvasó mód, a Super Resolution+ vagy a gyártó játékos modelljeinél látott, input lagot csökkentő DAS (Dynamic Action Sync), és az állítható magasságú, továbbá dönthető – no meg kábelrendezővel ellátott – talpazat által szabott korlátokat a 100 x 100 mm-es VESA furatok segítségével oldhatjuk fel.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés