Hirdetés

Sokrétű Type-C-s EIZO monitor hétköznapi feladatokra

A láncba köthető kijelzőt bőséggel megpakolták különböző csatlakozókkal, de az egyéb képességeket illetően sem nagyon panaszkodhatunk.

Az EIZO egy új, elsősorban irodai használatra szánt monitorról rántotta le a leplet, ami az üzleti szériás FlexScan EV2795 és EV2495 testvérmodelljének tekinthető; bemutatkozik a FlexScan EV2490, ami környezetbarát (és újrahasznosított) csomagolásban közelít a boltok polcai felé.

Hirdetés

[+]

A 23,8 hüvelykes IPS panellel érkező típus Full HD felbontást, 250 cd/m²-es maximális fénysűrűséget, a kategóriában általános 1000:1 statikus kontrasztarányt és 5 ezredmásodperces GtG válaszidőt szavatol, miközben 16,7 millió szín megjelenítésére képes.


[+]

Az I/O részlegen egy DisplayPortot, egy HDMI bemenetet, egy DisplayPort alt módot támogató és 70 wattnyi energia továbbítását lehetővé tévő USB 3.1 Gen1 Type-C upstream portot, egy videojelet és 15 wattot közvetítő USB 3.1 Gen1 Type-C downstream csatolót, három USB 3.1 Gen1 Type-A kaput, egy 3,5 mm-es jacket, valamint egy gigabites Ethernetet találunk, így laptoppal például effektíve dokkolóként funkcionál a jószág.

[+]

A FlexStand névre keresztelt, meglehetősen szemrevaló talp mindenhogy állítható (a kétirányú pivot sem hiányzik), és a 100 x 100 mm-es VESA rögzítőponton, ambiens fényviszonyokat érzékelő szenzoron, valamint KVM switch-en kívül 1 wattos sztereó hangszókat is kapunk a pénzünkért, s természetesen a gyártó termékeinél megszokott szoftveres hátteret sem kell nélkülöznünk.


[+]

A tipikusan 11 wattot fogyasztó, 5 éves garanciával (és 6 hónapos pixelgaranciával) értékesített képernyő várhatóan április folyamán debütál, 650 eurós áron. Ahogy az gyakorta lenni szokott a cég kínálatának esetén, fekete, illetve fehér burkolatú változatok között szelektálhatunk majd, s ha nincs szükségünk az állványra, anélkül is megvásárolható lesz a periféria.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EIZO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés