Hirdetés

Klasszikus EKWB-k jönnek

A szlovénok új Classic termékvonala alapvetően csicsamentes rendszerekhez készült, némi visszafogott RGB-vel.

Új terméksorozattal jelentkezik az EKWB, melynek neve Classic. Nem véletlen ez az elnevezés, a cél ugyanis az volt, hogy letisztult, az alapokra koncentráló, és így remélhetőleg jó ár/érték arányú vízhűtés-komponensek készüljenek, amelyek azonban (a kiadott marketinganyag szerint legalábbis) semmivel sem tudnak kevesebbet, mint a komolyabb változatok, csak éppen kevesebb rajtuk a csicsa. Ez nem jelenti azt, hogy abszolút puritának lennének, mert, mint mindjárt a nevekből is látjuk, azért a kötelező RGB világítás felkerült rájuk egy-egy egyszerűbb, négy tűs, 12 voltos megoldás képében.


[+]

Az első körben csak az Egyesült Államokban rendelhető, de várhatóan hamarosan a világ többi részére is megérkező termékvonal egyelőre három tagból áll: az EK-Supremacy Classic RGB CPU-blokkból, mely AMD és Intel processzorokra felszerelhető változatokban készül, nagyon egyszerű, csatornás belső felépítéssel, nikkelezett alsó- és plexi felsőrésszel. Ez 70 dollárba kerül, függetlenül a CPU-kompatibilitástól.

Az EK-FC RTX 2080 +Ti Classic RGB egy teljes lefedettséget biztosító blokk RTX 2080 és 2080 Ti kártyákra, ismét nikkel és plexi kivitelben, 110 dollárért, amelyhez, ha szükséges, a hátsó lemezért még további 30 dollárt kell fizetnünk. Végül a szivattyú+tágulási tartály kombóért 95 dollárt kérnek – ez a EK-XRES 140 SPC PWM Classic RGB névre hallgat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés