Hirdetés

Friss GeForce RTX vizesblokk a szlovén nagytól

Az EK legújabb hűtése az MSI RTX 2080 Ti Gaming X Trio tulajok számára kínál egy kulturált, alternatív megoldást.

A még bőven tartó Matisse-Navi-láz idején az EK Water Blocks nem hanyagolta el a Turing architektúrát sem, és a Navihoz való vizesblokk után piacra dobták az EK-FC Trio RTX 2080 Ti Classic RGB blokkot, ami (ahogyan azt már bevezetőnkben is említettük) az MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio videokártyákra szerelhető fel. A split-flow dizájnú eszköz közvetlenül hűti a GPU-t, a memóriát, illetve a feszültségszabályozó modult, és megfordított áramlással is hibátlanul, a hatásfok romlása nélkül működik.


[+]

Az EPDM O-gyűrűkkel szerelt blokk alapja nikkelezett elektrolitikus réz, míg a felülső része akrilos kivitelt kapott. Természetesen az ismertebb alaplapi RGB technológiákkal együttműködő LED-ek is jelen vannak egy 4 tűs/12 voltos fényszalag formájában, és a szerelést megkönnyítendő a csavaros sárgaréz rögzítőket előre telepítették a gyárban.


[+]

Az EK-FC Trio hűtés 125 euró ellenében előrendelhető státuszban van a gyártó webshopjában (már egy hazai kereskedő árlistájában is megjelent 40 000 forintos áron), a szállítás pedig július 25-én veszi kezdetét. A fekete backplate-et külön tudjuk megvásárolni, mintegy 33 euró leperkálását követően.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés