Hirdetés

Bővített világítási lehetőségekkel frissül az EKWB Velocity sorozat

Ha valakinek nem lett volna elég a szeptemberben bemutatott 14 verzió, akkor talán a 4 újabb modell közül már fog tudni választani.

Nagyjából három hónapja indította útjára az EKWB a Velocity névre keresztelt CPU blokkjait. A különböző anyagú tetőlapokkal, illetve Intel és AMD processzorokhoz készült lefogatókkal összesen 14 verzió közül választhattak a felhasználók, de valószínűleg sokan panaszkodtak a fórumokban arról, hogy ez még mindig nem elég, hiszen most bemutatkozott további 4 variáns. Az újdonság továbbra is elérhető a kékek és a pirosak táborába tartozók számára, valamint fekete és átlátszó borítással, a négy friss verzió lényege a világítás sokszínűségében keresendő.


[+]

Bár már az eredeti modellekből is létezett 24 LED-del szerelt kivitel, ezek színét csak egyszerre lehetett szabályozni. A most bejelentett EK-Velocity D-RGB 24 fényforrása azonban egymástól függetlenül is szabályozható, ezzel látványos átmenetek létrehozására adva lehetőséget. A vezérlést ráadásul a négy legnagyobb alaplapgyártó (ASUS, Gigabyte, MSI, ASRock) szoftverével is szinkronizálhatjuk, ennél többet már kívánni sem lehet.


[+]

A blokk továbbra is rézből készült, amelyet nikkel bevonattal láttak el a tervezők, a felfogatókat pedig megerősítették az elődökhöz képest. Bár apróságnak tűnik, de az ehhez szükséges csavarokat is átdolgozták, méretcsökkenésük mellett áramvonalasabb kialakítást is kaptak – az első összehasonlító tesztekből majd kiderül, hogy ez pontosan mit is jelent.

Az Intel LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156, LGA2011 és LGA2066, valamint az AMD Socket AM4 foglalatokhoz elérhető blokkok már rendelhetők a gyártó weboldaláról, a fekete tetőlapos verzióért 97, míg plexivel ellátott társáért 102 eurót kell a virtuális kasszáknál hagynunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés