2019. augusztus 26., hétfő

Útvonal

Hírek » PC/Barebone rovat

Jetway rendszer kétmagos Atom processzorral

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A vállalat bemutatta kétmagos processzorral ellátott nettopját.

Hirdetés

A Jetway bejelentette legújabb kisméretű nettop PC-jét, amelyet a vállalat JBC200C91-330-B típusjelzéssel látott el. A 210 mm-es szélességgel, 65 mm-es magassággal, 258 mm-es mélységgel és 3 kg-os tömeggel rendelkező, fekete színben pompázó számítógépet egy 6 cm-es ventilátor tartja a megfelelő hőmérsékleten.

A gép belsejében egy kétmagos, 1,6 GHz-es órajelen működő, Atom 330 típusú processzor dolgozik, mely egy Mini-ITX méretű alaplapon foglal helyet, a GMA950 integrált grafikus vezérlővel rendelkező, Intel 945GC jelzésű északi híd és az ICH7-es déli híd társaságában. A hangkeltésről egy ALC662 típusú HD Audió kodek gondoskodik. Az egy darab DIMM memóriafoglalatba maximum 2 GB-os DDR2 szabványú memória helyezhető, melynek effektív órajele 533 MHz lesz. Adattárolásra egy 2,5 hüvelykes SATA merevlemez fogható be, az optikai meghajtó szerepét pedig egy slim kialakítású készülék töltheti be.

A termékhez használt monitort D-Sub kimenetre lehet kötni, míg a perifériák csatlakoztatására a PS/2 és a soros port mellett hat darab USB interfész áll rendelkezésre, a vezetékes hálózati kommunikáció a Gigabit Ethernet port segítségével lehetséges.

A termék a jövő hónapban lesz kapható, az ajánlott fogyasztói árról azonban  még nem érkezett információ.

Hirdetés

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.