Hirdetés

Itt a BitFenix Dawn TG

A Computexen demózott, RGB-ben és edzett üvegben pompázó miditorony hivatalosan is elérhetővé vált.

Még a Computexen láttuk a BitFenix standján kiállított Dawn TG házat: a közepes méretű, három oldalán edzett üveggel borított torony fő érdekessége a kétrétegű előlap mögé került RGB világítás volt, mely az elterjedtebb alaplapi rendszerekkel és a házba épített saját vezérlővel egyaránt irányítható.

A 486 x 449 x 220 mm-es gépház akár E-ATX méretű  alaplapok fogadására is képes, és 165 mm magas hűtőkkel, 380 mm hosszú grafikus kártyákkal és 220 mm mély tápegységekkel is megbirkózik. Adattárolóként négy 3,5”-es illetve öt 2,5”-es egységben gondolkodhatunk. A gyárilag telepített három darab 12 cm-es ventilátor közül egy RGB-s, kettő pedig világítás nélküli példány – egyébként a Dawn TG elöl három 12 vagy két 14 cm-es légkavarót fogadhat, míg felül két 12 vagy 14, hátul és alul pedig egy-egy 12 cm-es egységnek kínál helyet, de radiátorokat is beszerelhetünk ezekre a helyekre.


[+]

Csatlakozókat találunk a ház előlapjának tetején: egy USB 3.1 Gen 2 Type-C port mellett két USB 3.1 Gen 1 Type-A portot és hangcsatlakozókat is elhelyeztek itt, de a Power és Reset gombok mellett az RGB fények állítására szolgáló nyomógombot is találunk a kezelőpanelen.

Mindezek után már csak egy információ hiányzik, az ár: ez 110 euró a három oldalon üveggel, felül pedig hálós szűrővel borított Dawn TG-ért.

Előzmények

Hirdetés