Hirdetés

Új címekre hangol a friss Arc meghajtó

A 31.0.101.4146-es verziójú, WHQL aláírással rendelkező csomag hivajavításokat is kínál.

Hirdetés

Az Intel elérhetővé tette a 31.0.101.4146-os verziójú, WHQL aláírással rendelkező Arc & Iris Xe drivercsomagot, amely a Tiger, Rocket, Alder és Raptor Lake kódnevű lapkák IGP-it, az Iris Xe MAX VGA-t, illetve az Arc A sorozatba tartozó mobil és asztali GPU-kat támogatja, és új vagy frissített profilt kínál a Destiny 2: Lightfall, a Wo Long: Fallen Dynasty és a Halo Infinite című játékhoz. Utóbbi címben javult a DirectX 12 leképezővel elérhető teljesítmény is.

Az eszközillesztő alapvetően hibákat javít, így az Arc grafikus vezérlő esetében megszűnnek a Halo Infinite (DirectX 12) képi, illetve a Red Dead Redemption 2 (Vulkan) stabilitási problémái, valamint sikerült korrigálni az Uncharted: Legacy of Thieves Collection (DirectX 12), a Warhammer 40,000: Darktide (DirectX 12) és a Dirt 5 (DirectX 12) megjelenítésbeli gondjait, amelyek Core processzorok IGP-ivel fordulhattak elő.

Az Intel új, Arc Graphics DCH, azaz modern besorolású drivercsomagja a 64 bites Windows 10 és 11 operációs rendszerre az előbbi linken érhető el, és természetesen a dokumentáció sem maradt le.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés