Ingyen vakut az Olympustól - részletek

Sajtóközlemény

Vásárlás esetén ajándék vaku

Szeretne úgy fotózni, mint egy profi, de fél a tükörreflexes gépektől? Az Olympus tudja a megoldást: ez az E-P1! A mikro-NégyHarmad rendszerű retró-bálvány PEN a "célozz és lőj" egyszerűségét kiváló képminőséggel kombinálja. Ráadás: 2009. december 12.-től 2010. január 31.-ig ajándék FL-14 vaku jár az E-P1 megvásárlása esetén. Még egy indok a már eleve kihagyhatatlan fényképezőgép beszerzésére!

Lehet fényes ezüst, vagy hófehér, a többszörös díjnyertes E-P1 megdobogtatja a szíveket és elállítja a lélegzetet Európa-szerte, mióta 2009 nyarán színre lépett. [...] Most, meghatározott ideig minden megvásárolt E-P1 mellé egy praktikus FL-14 vaku jár ajándékba. A retró stílushoz hűen fém kivitelben tündöklő vaku a fényviszonyoktól függetlenül szélesíti a fotózás lehetőségeinek skáláját.

Az akcióban való részvétel feltétele egy E-P1 (váz, vagy bármelyik kit) megvásárlása 2010. január végéig, a vásárlás regisztrálása online, valamint a számla és a vonalkód elküldése 2010. február 28.-ig a megadott címre. További információért kérjük, keresse fel honlapunkat.

 

Előzmények

  • Ingyen vakut az Olympustól

    Egy európai akció keretében (igen, Magyarország is!) E-P1 vásárlók ingyen FL-14 vakuhoz juthatnak.

  • Olympus E-P1 - régi-új éra

    1959-ben egy legenda született. Most, ötven évvel később, a digitális érában a legenda újjászületik: íme az Olympus E-P1!

Hirdetés