Indul a mini-PC meccs: a Soyo is ringbe száll

A Soyo eddig alaplapjairól volt ismert, a cégnél azonban úgy döntöttek, itt az ideje valami mást is kipróbálni. Az úgynevezett barebone-rendszerek ma amúgy is egyre divatosabbak, valahogy ezért születhetett meg a Soyo Mini DRAGON 651 típusú termék. A miniház mérete 63x201x264 mm és mind fektetve, mind állítva használható. A mini DRAGON-t több színben is kínálja a Soyo, így akár ezüstös, fehér vagy fekete színben is pompázhat a szobánkban.


Forrás: www.prohardver.hu

Az első széria Pentium 4-es processzorra és egy SiS651/962 chipsetes alaplapra épül, integrált grafikus magot tartalmaz, valamint - egy DIMM foglalatban - maximum 1 GB DDR266 vagy 333 memóriát fogad. További hasznos kiegészítők az integrált hálózati kártya, a Firewire és USB 2.0-portok. Az alaplapon van még egy 2x/4x-es AGP-slot is, az integrált audiochip viszont csak kétcsatornás.

A ház elején, egy lehajtható fedél mögött találjuk a 2 USB és az 1 Firewire-csatlakozót, illetve a fejhallgató- és a mikrofon-kimenetet. A VGA-port, a LineIn és a LineOut kimenetek és további négy USB 2.0-port a Mini DRAGON 651 hátulján vannak. Az eszköz áráról még nem adtak tájékoztatást.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Soyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés