Hirdetés

Nagyon vadul néz ki az ID-Cooling új CPU-hűtője

Az ID-Cooling nagyon vad kinézettel megáldott processzorhűtőt mutatott be Hunter VC-Twin néven, amely klasszikus, kétbordás, hővezető csövekkel tarkított dizájnra épül.

Hirdetés

A meglehetősen nehéz, 1418 gramm tömegű, 123 x 153 x 160 mm-es kiterjedésű termék réz talpazatából kivezetett öt darab, 8 mm átmérőjű, U-alakú hővezető cső két darab antioxidációs réteggel bevont, alumíniumlemezekből álló bordába szállítja a forróságot, és ezek aktív hűtéséről két darab ventilátor gondoskodik.


[+]

A középső szélgép 14 cm-es átmérőjű és percenként maximum 1600 fordulatot tehet meg, amihez a gyártó állítása szerint 32,6 dBA-es zajszint társul. A szélső ventilátor már csak 12 cm-es, és percenként maximum 1800 fordulatot tesz meg 29,2 dBA-es zajszint mellett. PWM szabályzással mindkét egység fordulatszáma lecsökkenthető percenként 800-ra, amivel a zajszint is jelentősen mérséklődik. Mindemellett a maximalista felhasználóknak egy extra ventilátor felszerelésére is van lehetőség.


[+]

Az újdonság felszerelhető az Intel LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156 és LGA2011v3, valamint az AMD Socket AM3, AM3+, FM2 és FM2+ típusú foglalataira. A vállalat szerint a feketére festett hűtő minden kereskedelmi forgalomban kapható processzorral megbirkózik, és a komolyabb tuningtól sem riad meg.

Az ID-Cooling Hunter VC-Twin szállítása hamarosan megkezdődik, de az ajánlott fogyasztói ár még nem ismert. A méreteit, a tömegét és a képességeit tekintve biztosan nem lesz olcsó megoldás.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés