A HP bemutatta első 27 hüvelykes All-in-One PC-jét

Hirdetés

A HP több más újdonság kíséretében bemutatta eddigi legnagyobb All-in-One PC-jét, az Omni27-et. A 27 hüvelykes kijelző a trendekkel ellentétben nem érintésérzékeny, ami egy ekkora felületen nem is olyan nagy hiány, komoly válledzés lenne akár egy fényképalbum átnyálazása is. Hiába a nagy átmérő, jelen esetben is Full HD (1920x1080) felbontással kell beérnünk. A dizájnos állvány viszont akár 25 fokosan is megdönthető, így kényelmesen igazodik a környezet adottságaihoz és a felhasználó pozíciójához.


[+]

Nem ismert a konfiguráció minden részlete, annyit lehet tudni, hogy dupla- vagy négymagos Intel processzorral lesz rendelhető, a tárterületet 2 TB-ban maximalizálták és itt sem maradt ki a HP kedvelt Beats Audio muzsikus okosítása sem. Az alapkiépítés DVD íróval érkezik, de opcionálisan ez Blu-rayre cserélhető, valamint TV tunerrel is kérhetjük, hogy funkciókban gazdagabbá váljon a mindent bele monitor PC.


[+]

A képek alapján csatlakozók terén teljesen átlagos a kínálat: 6 x USB port, Ethernet csatlakozó, szokásos audio aljzatok, egy memória kártyaolvasó és egy HDMI port látható, mely jelen esetben nem kimenetként, hanem bemenetként szolgál, ha monitorként szeretnék használni a gépet. Szoftveres fronton megkapta a gyártó Windows 7 alá készített Magic Canvas felületét, mely a TouchSmart utódja, viszont ezt már érintéses és hagyományos bevitelre is felkészítették.

Érkezése január 8-án várható 1199,99 dolláros áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés