Hama blog: Rapoo E6700 billentyűzet touchpaddel

Legutóbb a Hama blog keretein belül a Rapoo kompakt méretű és kedvező árú billentyűzet-egér kombinációját mutattuk be. Most is maradunk a Hama forgalmazásában elérhető márkánál, és újra egy bevitelieszköz-kombinációt mutatunk, csak kicsit másképp. A Rapoo E6700 esetében nem egeret, hanem touchpadet kapunk, amelyet természetesen egybeépítettek a billentyűzettel.

Hogy jól mutasson akár egy nappaliban vagy modernül berendezett irodában, a 331 milliméter széles eszközt szép vékonyra szabták, vastagsága mindössze 14 milliméter, de a legtöbb részén ennél is lényegesen vékonyabb, alig pár milliméteres. Nyomófelületei a mai divatnak megfelelően szigetes kialakításúak, úgy tudjuk, hogy a kifejezetten korrekt elődökhöz képest is javult a nyomási komfort.

Módosult az áramellátás is, a klaviatúra nem ceruzaelemeket, hanem saját, beépített akkumulátort használ, ami micro USB csatlakozón keresztül tölthető. A számítógéppel vagy egyéb készülékkel Bluetooth 3.0 kapcsolatot létesít az eszköz, melynek hatótávolsága nagyjából 10 méter. Gond nélkül működik például androidos készülékekkel, de a Samsung Bluetooth támogatású televízióival is tökéletesen párosítható.

A Rapoo E6700 billentyűzete kétféle színben érkezik a hazai piacra, feketében és fehérben. Mindkét modell krómhatású díszkeretet kapott, a fehér viszont létezik kék, piros és sárga betéttel is. Sajnos ez a csinos kis billentyűzet-touchpad nem éppen olcsó, ajánlott végfelhasználói ára 20 990 forint, igaz, ennél valamivel olcsóbban is láttuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Rapoo

Azóta történt

Előzmények