Hama blog: Phuket notebookhátizsák

A Hama termékkínálatában nem csak tabletekhez és fényképezőgépekhez való táskák vannak, hanem rengeteg, notebookhoz való megoldást is találhatunk. Közülük a Phuket fantázianévvel illetett hátizsákot, annak is a kisebb, 15,6 hüvelykes laptopokhoz igazított változatát próbáltuk ki. Egyszerű, elsősorban a kedvező árat szem előtt tartó, hivalkodásmentes megjelenésű modellről van szó. Polytex szövetből készült, külső méretei 35 x 15 x 46 centiméter, súlya pedig 630 gramm, tehát nem egy nagy darab.


[+]

Elején rögzítőhálót találunk, ezt követi egy kisebb, majd pedig a nagyobb, központi cipzáras rekesz, melynek két oldalán hálós palacktartót alakítottak ki. Hordozáshoz széles, párnázott vállpántokat kapunk, állítható hevedereinek varrása elég jól néz ki, de távolról sem kelt elpusztíthatatlan benyomást, ahogy a közepesen párnázott felső fül sem. A hátrész párnázott, de merevítés nélküli.

Kétfejes cipzárral ellátott központi rekeszében legfeljebb 38,5 x 28 x 4 centiméteres laptopok befogadására képes részt alakítottak ki, a notebook a merevítetlen, de jól párnázott hátsó részre fekszik fel. Előtte közel tíz centiméter széles helyet találunk, ide több könyv vagy füzet, vagy akár komolyabb vizespalack, esetleg edzőruha is elfér, cipőből viszont a női méretűt is préselni kellene egy kicsit. Előre a kisebb zsebbe kényelmesen elfért a laptop tápja, egy egér, a mobiltelefon, a pénztárca és pár toll külön rekeszt kapott, kulcsainkat viszont nem tudtuk külön elhelyezni.


[+]

A Hama Phuket hátizsákja szerintünk egy egészen jól sikerült alapmodell, képességei kedvező, 8990 forintos árához igazodnak. Nem fog örökké tartani, és nem extrém túrákra tervezték, de a mindennapokban jó társ lehet. Nagyobb, 17,3 hüvelykes laptopokhoz igazodó változata 10 990 forintért vihető haza.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hama

Előzmények