Gigabyte Brix Gaming GT kompakt PC GeForce GTX 1080-nal a fedélzeten

Az eddigi Brix gépekkel ellentétben mérete nem mini és formája sem tégla alakú, de cserébe jóval erősebb hardver került bele.

Hirdetés

A Gigabyte Brix PC, sőt a Brix Gaming név is valószínűleg ismerősen cseng sokak számára, de a tajvani vállalat most egy kicsit komolyabb vizekre evez az új modellel, aminek neve Gaming GT lett. Nyilvánvaló, hogy ezúttal is a játékosok figyelmét kívánják magukra vonni és új, kompakt (de ezúttal nem mini) gépükre irányítani. Erre minden esélyük megvan, hiszen a 276 x 384 x 128 milliméteres házban az Intel Core i7-6700K CPU mellett az NVIDIA GeForce GTX 1080 VGA "lapul", mellé pedig 32 GB DDR4 RAM, 240 GB M.2 SSD kerül, amit opcionálisan ki lehet egészíteni egy 1 TB kapacitású, 2,5 hüvelykes HDD-vel.


[+]

A felszereltségre is nagy hangsúlyt fektettek, így a Raltek ALC1150 HD Audio hangkodek mellé TI Burr Brown OPA2134 műveleti erősítők kerültek, továbbá egy 400 wattos belső tápegység, egy Intel gyártmányú AC-s Wi-Fi és Bluetooth 4.0 kombó vezérlő, egy Killer E2400 Gigabit Ethernet, valamint négy darab USB 3.0 és két USB 3.1 (egy Type-A és egy Type-C) is része a kompakt gamer masinának. Az állítva elhelyezhető, a Brixtől megszokott tégla helyett inkább az első generációs PlayStation 3-ra hasonlító házba zsúfolt alkatrészek hűtését a vállalat nem részletezte, de a mellékelt kép beszédes, illetve annyit tettek még hozzá, hogy a kéményekhez hasonló a szellőzés, azaz a felül lévő, kinyitható szellőzőnyílásokon nyomják ki a forró levegőt – jól láthatóan LED-es ventilátorokkal.


[+]

A Gigabyte árat egyelőre sajnos nem közölt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés