Hirdetés

A Sennheiser két headset bemutatásával végül belépett a konzolok világába

Nem túl gyorsan, de végül a Sennheiser is úgy döntött, hogy szerencsét próbál a konzoliparban, ennek érdekében most két, kifejezetten Xbox 360-hoz fejlesztett headsetet jelentett be. A páros nagyobbik tagja, az X 320 egy egészen komoly mikrofonos fejhallgató, mely minden funkcionalitásában a játékosok igényeit hívatott kiszolgálni. A fejhallgató része a márkának megfelelően minden bizonnyal remek teljesítményre és minőségre képes, a tisztaságot a nyílt rendszer biztosítja. Impedanciája 32 Ω, frekvencia tartománya 15 – 23 000 Hz. Az intenzívebb élményre vágyók a „Bass boost” bekapcsolásával erősíthetik a mélyebb szekciókat.


[+]

Az utasításainkat egy zajszűréssel megtámogatott irányított mikrofon „ hallgatja”, mindezt a 70 – 15 000 Hz-es tartományban végzi. A kényelmet szolgálja, hogy a mikrofon némítása annak felhajtásával automatikusan végbemegy, külön gombokat megspórolva.

A 4 méter hosszú kábel végén 2 x 2,5 mm jack és 2 x RCA található, a másik vége felé pedig egy szabályozót iktattak közbe, amivel a kommunikáció és a játék hangerejét függetlenül vezérelhetjük. Az ergonomikus fülpárna hosszú órás menetek alatt sem válik kényelmetlenné, ráadásul a nyílt rendszernek köszönhetően jól szellőzik. Vételára 149,95 dollár.


[+]

Kistestvére, az X 2 egy féloldalas headset, mely az abszolút minimumot nyújtja, de azt minőségien. Méretéből adódóan a hangszóró képességei valamivel szerényebbek (42 - 17 000 Hz, 22 Ω, 95 dB), az irányított mikrofon specifikációja viszont közel azonos. Jelen esetben is találunk a madzagon távirányítót, amivel a hangerőt tudjuk szabályozni és a mikrofont némítani. A mindössze 1,1 méteres kábel végén 2 x 2,5 mm-es jack található. Leginkább azoknak ajánlott, akik szeretik, ha az egyik fülük szabad, így nem szigetelődnek el teljesen környezetüktől, vagy azoknak, akik a játék hangjait valamilyen hangrendszeren keresztül élvezik és a headset csak a minőségi kommunikációra kell. Vételára 29,95 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés