Hirdetés

Full cover EK vízhűtőblokk az NVIDIA Titan V-hez

A szlovén vállalat nem bízza a véletlenre a csúcskártya hűtését.

Az EK Water Blocks termékei visszatérő vendégek oldalunkon, rendre előállnak full cover vízhűtőblokkokkal. Ezúttal a bejelentett újdonságaik – mivel több variáns is készült – az NVIDIA Titan V Founders Edition-re szerelhetők fel.

Az EK-FC Titan V kialakításakor a GPU, a HBM2 memóriák, és a VRM hűtését kellett elsősorban számításba vennie a cég szakembereinek, így a fő hűtőtömb és a vízcsatornák elhelyezése ennek szellemében készült el. De gondoltak a mérnökök arra is, hogy fordított vízáramlásnál, illetve gyengébb szivattyúkkal is jó hatásfokkal működjön a blokk. A főelem a jól bevált elektrolitréz, amely nikkelezést is kapott, továbbá az átépítéshez szükséges távtartókat előre beszerelve kapja a leendő tulajdonos, ezzel is könnyítve a munkálatokat.


[+]

A gyártótól megszokhattuk, hogy kétféle tetőlemez valamelyikével kérhető az EK-FC Titan V, plexis, valamint acetál kivitel közül lehet választani. Emellett a csomag része még egy hozzá illeszkedő takarólemezt is, gondolván a többkártyás rendszerben gondolkodókra.


[+]

Az EK-FC Titan V hűtőblokk és hátlapjai megvásárolhatók az EK Webshop és a viszonteladói hálózatán keresztül. Megrendeléseket már felveszi a cég, a fekete hátlappal rendelt változatokat február 27-től már szállítani is tudja vevőknek, míg a nikkelezett takarólemezzel kért variánsokat március 5-től teszi elérhetővé.

Ami az árakat illeti, az EK-FC Titan V hűtőblokk 129,95 euróba kerül, függetlenül attól, hogy melyik tetőlemezzel kérjük, míg a hátlapok tekintetében a fekete variáns 33,95 euróba kerül, a nikkelezett változat pedig 39,95 euróért kérhető.

Hirdetés