Frissül a Z4

Megkapja a Skylake-SP processzorokat a HP Z4-es munkaállomása, a nemrég bejelentett frissítés után a vásárlók már Xeon W és Core X processzorok közül válogathatnak, amikor összeállítják saját konfigurációjukat.


[+]

A HEDT platform köré épülő megoldás esetén a hatmagos Core i7-7800X-szel indul a kínálat, amely természetesen a 18-magos csúcsmodellnél, a Core i9-7980XE-nél ér véget. A processzorok mellé akár 128 GB-nyi memória, különböző NVIDIA Quadro és AMD Radeon Pro kártyák (a csúcson az előbbi esetben dupla P6000, az utóbbi esetben dupla WX9100 szerepel) kérhetők, az alaplapon pedig egy darab M.2 foglalat várja a gyors háttértárat.

Amennyiben inkább a Xeon W felé kacsingatunk, akkor a belépőszintet a négymagos W-2123 képviseli, míg a csúcson itt is egy 18-magos monstrumot, a 140 wattos TDP-vel rendelkező W-2195-öt találjuk. A memória esetében itt már 256 GB a maximum, és miközben a GPU-s opciók nem változtak, viszont Gigabit Ethernet portból és M.2 foglalatból egy helyett két darabot kapunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés