Hirdetés

Elírás okozta az új Ryzenek csúszását?

Az AMD sem megerősíteni, sem cáfolni nem szerette volna az információt.

Pár napja derült ki, hogy egy-két hetet csúsztatja a Ryzen 9000 sorozat startját az AMD, ugyanis az első körben legyártott példányok nem feleltek meg a cég minőségi követelményeinek. A konkrét hibát a vállalat sosem árulta el, de nemrég felmerült az a feltételezés, hogy az egyes Ryzenek fémsapkájára rosszul írták rá a termék nevét, aminek keretében minden modell Ryzen 9 besorolású volt.

Hirdetés

Egy konkrét termékről HXL is közölt képet az X-en, és ezen látható, hogy Ryzen 7 9700X helyett Ryzen 9 9700X szerepel a fémsapkán.


(forrás: HXL X) [+]

Mivel nehéz eldönteni, hogy ez reális tényező lehet-e, az üggyel kapcsolatban megkerestük az AMD-t, hogy valóban egy szimpla elírás áll-e a Ryzen 9000-es sorozat csúszása mögött. A cég szóvivője ugyanakkor csak annyit reagált, hogy a korábbi, hivatalos közleményen túl nincs hozzáfűznivalójuk az ügyhöz, majd megerősítette, hogy az egyes új CPU-k mikor lesznek elérhetők, de erről már a fentebb linkelt hírben írtunk.

Hirdetés

Technológia és kikapcsolódás: így ünnepli 20. születésnapját a RelNet Kft.

PR Az IT-biztonsági, hálózati és menedzsment megoldások integrálására és támogatására szakosodott disztribútor vállalat az évek során példaértékűvé vált RelNet Partnernapon színvonalas szakmai előadásokkal és szórakoztató programokkal várja vendégeit, így akár a Prohardver közönségét a Normafa Rendezvényházba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés