Hirdetés

EK vizesblokkot az új Ryzen Threadripperre!

A Socket TR4-es Velocity fejlesztéseket nyugodt szívvel használhatjuk a új AMD HEDT CPU-kkal.

Az AMD Ryzen Threadripperekre tervezett EK-Velocity sTR4 szériás vizesblokkok kompatibilisek a frissen elstartolt, Ryzen Threadripper 3000-es processzorokkal, hiszen a Socket TR4 és TRX4 foglalatok között csupán a lábak elrendezésében van különbség, a felfogatás változatlan maradt. Öt különböző modell áll a vásárlók rendelkezésére (lásd lejjebb), melyek közt csak a külsőségekben van eltérés.

Hirdetés

[+]

A 91 mikrolamellával telerakott blokkok természetesen nikkelezett és polírozott, réz cold plate-et használnak, és az egész központi egységet lefedik. Az eszközök felső része POM acetál, akrilüveg vagy nikkelezett sárgaréz lehet, csak rajtunk múlik, hogy melyiket választjuk. A tokozásra való felhelyezést egy előre összeszerelt, hibamegelőző mechanizmus segíti, ami közvetlenül a rögzítési pontokon foglal helyet. Ez azt is jelenti, hogy a vörösek HEDT platformjára való Velocity modellek rámennek a Socket SP3-as, szerverekbe szánt alaplapokra is, és a CPU hűtésének felszereléséhez nem szükséges kiemelnünk a deszkát a gépház belsejéből.

[+]

A címezhető D-RGB-s variánsok támogatják az ASUS Aura Sync, MSI Mystic Light RGB, Gigabyte RGB Fusion és ASRock Polychrome RGB technológiákat, csak a háromtűs LED konnektoron lévő nyilat a D-RGB headeren pihenő, +5V-s jelzéshez kell hozzáigazítani. Az EK-Velocity sTR4 – Full Nickel verzión sztenderd, 12 voltos RGB LED-ek pihennek, melyeket szintúgy dirigálhatjuk az alaplapunk segítségével. A két csavar által tartott LED-csík könnyedén eltávolítható, hogy igény esetén saját megoldásra cserélhessük őkelmét.

Típus Ár
EK-Velocity sTR4 – Nickel + Plexi 100 euró
EK-Velocity sTR4 – Nickel + Acetal 100 euró
EK-Velocity sTR4 D-RGB – Nickel + Plexi 110 euró
EK-Velocity sTR4 D-RGB – Nickel + Acetal 110 euró
EK-Velocity sTR4 RGB – Full Nickel 130 euró

A szlovén vállalat blokkjai megvásárolhatók az EK webshopon, illetve a hivatalos partnerhálózaton keresztül – az árakat olvasóink a kis táblázatban találhatják meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés