Hirdetés

Vízhűtésre kihegyezett MagniumGear házak léptek porondra

Az E-ATX-es újoncok dizájnja ugyan erőteljes Lian Li zöngéket pedzeget, de ez nem von le az értékükből.

A Phanteks égisze alatt ténykedő MetallicGear MagniumGearre változtatta a nevét, és két házzal, a Neo Qube 2-vel, illetve a Neo Qube 2 Infinity Mirrorral jelentkezett, ám mivel a kettő csak annyiban különbözik egymástól, hogy az utóbbi frontjáról végtelenített tükör effekt néz velünk farkasszemet, a továbbiakban a többes helyett egyes számot fogunk használni.

[+]

A 450 mm magas, 270 mm széles és 460 mm mély, 8 bővítőhelyes géplak külsőre a Lian Li O11-et idézi, de az elölről és balról edzett üveglapokkal határolt beltere sem esett messze attól a bizonyos fától, hiszen függőlegesen van két kamrára osztva. A Mini-ITX, microATX, ATX, valamint E-ATX formátumú alaplapokkal egyaránt kompatibilis megoldás 148 mm magas processzorhűtőket, 410 mm hosszú videokártyákat és öt 2,5 vagy három 2,5, plusz két 3,5 hüvelykes háttértárat fogadhat.

[+]

Alkatrészeink hűtését legfeljebb kilenc 120 mm-es (netán három 120 és négy 140 mm-es) ventilátorral segíthetjük, de radiátorból sem kell beérnünk három 360 mm-es példánynál kevesebbel, és természetesen a grafikus vezérlő az opcionális beépítőkeretnek hála vertikálisan is munkára sarkallható. Az sem mellékes, hogy a komponenseink tisztaságára porszűrő betétek vigyáznak, és a bal oldali panelre bőséggel jutott perforáció a megfelelő szellőzés érdekében.

[+]

Az I/O szigeten egy USB 3.2 Gen2 Type-C, meg két USB 3.0 kapu található a 3,5 mm-es jack, a power, a reset, továbbá a fényeket dirigáló gombok mellett, és a szemrevaló miditorony nem csupán feketében, hanem fehérben is elérhető az első bekezdésben említett, alternatív előlapos kiszerelésen kívül. A termékek vételárai a következőképp alakulnak:

  • Neo Qube 2 Black: 130 dollár
  • Neo Qube 2 White: 140 dollár
  • Neo Qube 2 Infinity Mirror Edition Black: 170 dollár
  • Neo Qube 2 Infinity Mirror Edition White: 180 dollár

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés