Diablo mod rengeteg egyedi alkatrészből

A modderek első alkotása az esetek többségében nem a legjobban szokott sikerülni, vagyis a tapasztalatlanságból adódó nehézségek komoly akadályokat görgethetnek a készítők elé, de az internetnek hála rengeteg alkotás részletes munkanaplója böngészhető, valamint a számos moddingközösségben a felhasználók is szívesen segítenek egymásnak a felmerült problémák leküzdésében. Ryan Brewer is azt állítja, hogy élete első casemodját nem tudta volna ilyen gyorsan és eredményesen elkészíteni, ha nem kapott volna sok hasznos tanácsot, de szerencsére nem volt rest utánajárni és kérdezni, így született meg a Diablo mod.


(forrás: Mnpctech) [+]

Az alkotás különlegességét az adja, hogy rengeteg egyedi, saját készítésű elem fedezhető fel a konfiguráció minden szegletében, amely már önmagában is dicséretes. Az Antec Three Hundred midi torony olyan színű és textúrájú festést kapott, mintha csak kőből lenne kifaragva, ezzel máris jól illik a Diablo játékok hangulatához. Burkolatán természetesen a játék és készítőjének logója is szerepel, a feliratok és ábrák olyan részletesek, hogy minden bizonnyal lézervágó segítségével készültek.


(forrás: Mnpctech) [+]

Nem csak a ház teteje kapott egyedileg kivágott panelt, de minden egyes ventilátorrács is különböző, ezek a játékban választható karakterekre utaló motívumokat ábrázolnak. A rendszerben egyébként egy 4,1 GHz-re tuningolt AMD Phenom II X6 (1090t) processzor, 16gb Corsair Vengeance memória (2133 MHz) és két darab GeForce GTX 460 SLI-be kötött videokártya lakik, mindez egy ASUS Crosshair V Formula alaplapba ültetve. A folyadékhűtés átalakított Corsair rendszerekből áll, a videokártyákon például egy-egy Corsair H70 zárt vízhűtés lapul saját készítésű felfogatóval. Érdemes még megemlíteni, hogy még a videokártyák hátlapja is egyedi tervezés, és sok más alkatrésszel egyetemben tűzpiros fényezést kapott.


(forrás: Mnpctech) [+]

A beltér még kicsit kusza, főleg a berhelt folyadékhűtések növelik a káoszt, de külsőre nagyon rendben van a számítógép, és a készítő leszögezte, hogy folyamatosan alakítgatja, csiszolja a rendszert, hiszen egy modra ritkán lehet rámondani, hogy tökéletesen kész.


(forrás: Mnpctech) [+]


(forrás: Mnpctech) [+]


(forrás: Mnpctech) [+]


(forrás: Mnpctech) [+]

Előzmények

Hirdetés