Hirdetés

Felvarrták a DeepCool négykamrás házának ráncait

A nem éppen helytakarékos modell garantáltan magára vonzza az érdeklődő tekinteteket.

A DeepCool Quadstellar nevezetű, meglehetősen egyedi dizájnú háza újul meg, hiszen Infinity utótaggal egy friss variánsa érkezik a hónap folyamán.


[+]


[+]

A 494 mm magas, 487 mm széles és 540 mm mély, 8+6 bővítőhelyes megoldás Mini-ITX-től E-ATX méretig képes fogadni alaplapunkat, és hat edzett üveglappal határolt belterében külön térrész van a deszkánk, a legfeljebb 380 mm hosszúságú videokártyánk, a három 2,5, illetve három 3,5 hüvelykes háttértárolónk, illetve a maximum 210 mm hosszú ATX tápegységünk számára. Alkatrészeink hőmenedzsmentjét összesen kilenc 120 és két 80 mm-es ventilátorral segíthetjük, miközben a vizes rendszerek hívői három radiátorban gondolkodhatnak.

[+]

A processzorhűtők 135 mm-es magasságig támogatottak, és mind a négy rekesz alumíniumvázas frontján – amelyeket középen egy RGB fényekben pislákoló díszítés választ el egymástól – dedikált ventilációs panel állomásozik, amit önállóan nyithatunk/csukhatunk.


[+]

Az előlapi kivezetések mindössze egy USB Type-C csatlakozóból, valamint egy 3,5 mm-es kombójackből állnak, és a 2 éves garanciával értékesítésre kerülő, üresen 14,3 kilogrammos konstrukció dobozán 300 fontos árcédula virít majd.


[+]

Előzmények

Hirdetés