DCMM blog: a magyar résztvevők

Legnagyobb bánatunkra a DCMM verseny kezdőlökésének számító 24 órás live moddingversenyén idén a magyarok nem képviseltették magukat, nem úgy, mint a casemod és casecon versenyszámban, illetve az extrának számító cases on the move kategóriában. Ezekben összesen öt moddal nevezett öt hazai modder. A CE-mod (átalakított szórakoztatóelektronikai és egyéb kiegészítő eszközök modja) sajnos Magyarországon továbbra sem túl felkapott, így idén itt nem öregbítjük hazánk hírnevét. Most viszont lássuk az idei év hazai résztvevőit és alkotásaikat kategóriák szerint, munkanaplóval.

Casemod kategória:

Casecon kategória:

  • BaluC - Szabó Balázs: Ent mod
  • GumisPeti - Bartos Péter: A.C.M.E.A
  • Szojka(koli) - Szojka József: Carbonite
  • BaluC és Soccer - Szabó Balázs és Fresli János: Xpower Loader

A fentiek közül jones956 CM HAF 935 Crysis modja a "cases on the move", azaz mozgó modok kategóriában is indul.

Mint látható, a felsorolásban lévő alkotások többsége már indult hazai és/vagy nemzetközi versenyen, ahol értek már el különböző sikereket, így az egyik legrangosabb eseményen, a DCMM-en is jó eséllyel pályáznak. Ilyen szempontból viszont még újnak számít GumisPeti A.C.M.E.A modja, ami két napja készült el (tehát még nincs elérhető munkanaplója), így ennek a modnak ez lesz az első megmérettetése.

Egyelőre még zajlanak a végső simítások (tereprendezés, modok beállítása és letakarítása, rajtszámok osztása stb.), így ezek elkészülte után természetesen helyszínen készült fotókkal is jelentkezünk, amelyeken a magyar és nemzetközi résztvevők alkotásai egyaránt szerepelni fognak. Előtte viszont a már kész 24 órás "livemodding" verseny kész alkotásait fogunk közszemlére tenni – hamarosan!

Azóta történt

Előzmények