Hirdetés

Csendes házzal rukkol elő a Cooler Master: hamarosan itt a Silencio 550

Egy igen csinos házzal jelentkezett a Cooler Master, ami főleg a halk házakat kedvelőknek nyerheti el a tetszését. A beszédes nevű Silencio 550 ugyanis nemcsak külsejével hódíthat, hanem belső tulajdonságaival is. Az előbbit a matt feketére festett oldalpanelek és a fényes, tükröződő előlapi takarólemez jellemzi, míg belül is a fekete szín ural mindent, de a hangszigetelés érdekében az oldallapokat is ellátták némi szigetelőanyaggal. Ráadásul az elöl és hátul lévő 120 mm-es ventilátor is halk működésű típus, amik 800 rpm-es fordulatszámon üzemelnek.

Maga a ház egyébként 210 x 451 x 505 mm-es méretekkel rendelkezik, bővítőhelyekből a három 5,25”-es kívülről is hozzáférhető, bent pedig további hét fiók várja a 3,5”-es, és egy a 2,5”-es tárolókat. A hotswap HDD dokkolójával könnyen cserélhetők a 3,5-ös SATA meghajtók is. A fémláda tetején néhány csatlakozókivezetés is helyet kapott, köztük egy 2.0-s és egy 3.0-s USB-vel, egy SD kártyaolvasóval, és persze a szokásos hang ki- és bemenettel.

A Cooler Master elegáns számítógépháza egyelőre előrendelhető státuszban van, de már 74,5 euróért lecsaphatunk rá, szállítását pedig a következő hét elején kezdik meg.

A gyártó egyébként egy május 22-éig tartó nyereményjátékot is indított, melyben név, e-mail-cím, az ország, és egy maximum 20 szavas szlogen megadásával nyerhetjük meg a három Silencio 550 egyikét.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés