Hirdetés

Visszafogott számítógépházzal, az Ikazuti modellel újít a Scythe

Hirdetés

A Scythe ezúttal egy visszafogott, egyszerű házat dobott piacra, a miditorony méretű Ikazuti modellt (mely a hasonló név ellenére nem összekeverendő az egyik legutóbbi hűtőjükkel, a Kozutival). A 200 mm széles, 442 mm magas és 475 mm hosszú fémláda 7 kilogrammot nyom a mérlegen, anyaga pedig természetesen acél.


[+]

A mai divatnak megfelelően nem hagyták a belsejét sem festetlenül, viszont szerencsére nem kell megelégednünk az unalomig ismert kívül-belül fekete dizájnnal – bár ez is választható. Emellett ugyanis lesz fekete-ezüst és fekete-sötétszürke színű előlapos verziója is. A kaszás cég háza előlapján négy darab 5,25”-es fiókot, belül pedig további négy 3,5”-es bővítőhelyet biztosít, előlapi kimeneteinél két 2.0-s USB, egy eSATA és az audiocsatlakozók kaptak helyet. A hűtéséről két 120 mm-es Slip Stream ventilátor gondoskodik, melyek 800 rpm-es fordulatszámon pörögnek.


[+]

Az alsótápos Ikazuti ATX, Flex ATX és microATX formátumú alaplapokat tud fogadni, ára pedig Európában nettó 58,5 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés