Hirdetés

Olcsó és „finom” házzal jelentkezik a Cooler Master

A Cooler Master bejelentette, hogy érkezik a CM Force 500 nevű ház, mely egy funkciókban gazdag torony lesz viszonylag olcsón. A teljesen feketére festett termék ATX és microATX méretű alaplapot fogad, és összesen két 5,25, valamint nyolc darab 3,5 colos meghajtó szerelhető bele. A kisebb rekeszek közül hét rejtve van, emellett egy 2,5 colos adattárolók számára is szorítottak helyet a tervezők, ami manapság már alapkövetelménynek tekinthető.

Hirdetés

Az 426 mm magas, 190 mm széles és 491,5 mm mély házban a hűtésről egy hátulra szerelt 12 cm-es ventilátor gondoskodik. Ez kiegészíthető további egységekkel, így két 12 cm-es vagy egy 14 cm-es légkavaró helyezhető az előlap mögé, míg az oldallapra egy 12 vagy egy 14 cm-es egység csavarozható. A ház érdekessége, hogy a merevlemezeket, illetve SSD-ket nem csak az előlap felől lehet hűteni, hanem oldalról is, ahol még két 12 cm-es ventilátor gondoskodhat a légmozgásról.

A ház a tápegységet a mai szokásokkal ellentétben felül fogadja, emellett az I/O panel szintén felül található, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0-s és egy 3.0-s csatlakozót kínál. A Cooler Master a processzorhűtő egyszerűbb szerelését biztosító kivágást is biztosította, illetve a kábelek is ízlésesen elvezethetők az erre kialakított nyílásokon keresztül. A ház egészen hosszú, 32 cm-es VGA-kat is fogad, de ilyenkor a grafikus kártya magasságában nem helyezhető el adattároló.

Az 5,23 kg tömegű CM Force 500 heteken belül forgalomba kerül, a várható árcédula pedig 40 euró lesz, ami a kialakítást figyelembe véve nagyon barátságos.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés