Hirdetés

Minimálisan maximalista házzal újít a Thermaltake

Hirdetés

A Thermaltake bejelentette az Urban S21 nevű számítógépházát, ami egészen véletlenül a játékosok rétegét célozza meg, mint minden más manapság megjelenő ház. A teljesen feketére festett termék dizájnja a minimál stílus jegyében készült, amire főleg az ajtós előlap erősít rá, ami izélésesen elrejti beszerelt eszközöket. A nem túl tágas ház ATX és microATX méretű alaplapot fogad, a meghajtók pedig három darab 5,25, illetve hat 3,5 colos helyre kerülhetnek. A kisebb rekeszek közül mindegyik rejtve van.

A 438 mm magas, 185 mm széles és 497 mm mély házban a légáramlatokat az előlap mögé szerelt 12 cm-es ventilátor kelti, míg a felmelegedett levegőt egy hátulra helyezett szintén 12 cm-es légkavaró távolítja el. A szellőzés egy felülre, egy oldalra és egy alulra szerelhető 12 cm-es szélgéppel tovább javítható. A torony felső részén elhelyezkedő I/O panel – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – két darab 3.0-s USB csatlakozóval szolgál. A gyártó a processzorhűtő egyszerű cseréjére is gondolt, így az alaplaptálcán megtalálható a szokásos kivágás, továbbá a méretes 32 cm hosszú VGA-k számára is van hely. Mindemellett a kábelek ízléses elvezetése és a vízhűtők csöveinek kivezetése is megoldható az erre kialakított nyílásokon keresztül.

Az apró ablakos oldallappal rendelkező Thermaltake Urban S21 szállítása hamarosan megkezdődik, az ajánlott fogyasztói ára 70 euró lesz.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés