2019. február 19., kedd

Szponzorunk

Computex 2017: Egér az EpicGearnél, memória GeiL-től

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A két, egy céghez tartozó márka több újdonságot is hozott, köztük tuningosoknak szánt memóriát és moduláris egeret.

Hirdetés

A GeIL, illetve az alájuk tartozó EpicGear standjának fő helyét idén a Morpha X nevű egér foglalta el, amely egyébként egyike az idei d&i díjazott termékeknek is, viszont nem teljesen új, pár hónapja jelentették be, és akkor mi is írtunk róla.


[+]

Különlegessége, hogy teljesen moduláris, belső vázára nemcsak extra súlyokat aggathatunk, de a kapcsolókat, sőt, a szenzort is lecserélhetjük, tényleg ízlésünk szerint módosítva az egér viselkedését.


[+]

Nem lenne új termék a DeFiant sem, ám ebből most készítettek egy új verziót, amelynek plusz szolgáltatása természetesen az RGB LED-ek megjelenése. Ezek színét és az effekteket szoftverből tudjuk majd szabályozni.


[+]

Az anyagcég, a Golden Emperor International fő profilja persze továbbra is a memóriák gyártása, úgyhogy ezekből is kaptunk szép számmal. Itt van mindjárt az EVO X sorozat Ryzenhez ajánlott verziója, az AMD Edition. Ez alapként 3466 MHz-cel és CL 16-18-18-36-os időzítésekkel nyit, a piacra pedig 2x8 GB-os csomagok formájában kerül. Nem hiányzik róluk az RGB megvilágítás sem, ez szinkronizálható az ASUS, MSI, Gigabyte és a többi nagy márka rendszerével, de szükség esetén manuálisan is állítható.


[+]

Az EVO X-ből egyébként ROG-certified változat is készül, ez várhatóan a nyár közepén jelenik meg. Nagy változásokra nem számíthatunk, marad az RGB, a hűtőborda dizájnja viszont ROG-os stílusú lesz.


[+]

Ezek mellett megnézhettük a Super LUCE sorozatot is, amely szintén RGB-s, de itt egyelőre csak az Aura Sync támogatás biztosított, a többin egyelőre dolgoznak – addig is, a memória képes arra is, hogy saját hőmérsékletének emelkedését a LED-ek pulzálásának gyorsításával jelezze. Ha valaki képes lemondani a szinkronizálás lehetőségéről, annak a Super LUCE RGB Lite sorozat a megfelelő választás.


[+]

Az utolsó képen látható, úgymond csupasz modul a Dragon sorozatba tartozik. Ezt a GeIL alapvetően az extrém tuningra szánja, és azért nincs rajta hűtőborda, hogy tuning során használt hűtési megoldások a lehető legközelebb kerüljenek a memóriamodulokhoz.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.