CM Storm Egérmodding verseny – eredményhirdetés

Végéhez ért július elején indított CM Storm Egérmodding versenyünk, melynek keretein belül közösségünk kilenc jókezű moddere, Atke, BaluC, Bari, Engineer086, jones965, Moddingboy, Ramses07, Socccer és zuchy alakított át egy-egy CM Storm Xornet egeret. Kedves olvasóink nyomon követhették az egerek átalakulását, és augusztus közepétől két héten át szavazhattak az elkészült remekművekre. Az ősz és az iskola kezdetével lezártuk a közönségszavazást, és most nem csak azt hirdetjük ki, melyik egér tetszett a legjobban olvasóinknak, hanem szakmai, illetve különdíjakat is osztunk. Továbbá a szavazók között kisorsolunk pár értékes nyereményt, amit a versenyt támogató CM Storm, Cooler Master, Foramax Computers, Patriot, PC Gear és Tenda ajánlottak fel.

Rengeteg olvasói szavazat érkezett, melyeknek több mint a felét Bari nagyszerű fa egere kapta, így ő nyerte a közönségdíjat, egy Patriot Pyro 60 GB-os SSD-t a Patriot felajánlásában. Alapos vizsgálat után úgy döntöttünk, hogy a PROHARDVER! szakmai díját – egy serleget – is Bari fa egere érdemli, mely kidolgozottságával és részletgazdagságával a mezőny fölé magasodott. Nem csak hogy elkészítette a Xornet teljesen fa másolatát, hanem egy saját, állítható, világító áramkört is tervezett bele.


Bari nagyszerű fa egere kapta a közönség és a PROHARDVER! szakmai díját is

Támogatóink különdíjait az alábbi versenyzők kapták. A Cooler Master díját, egy Silent Pro M2 520 tápot Moddingboy érdemelte ki szépen megfestett Gymkhana egerével. A PC Gear különdíja, egy Mach Extreme DS Turbo Premium 60 GB SSD Ramses07-hez vándorolt, aki Giger stílusában sci-fi gúnyába öltöztette a Xornetet. A Foramax Computers különdíját, egy Corsair CX600 v2 tápot pedig a mezőny legmegdöbbentőbb alkotása, BaluC kesztyű egere kapta.

Azokról sem feledkeztünk meg, akik részt vettek a szavazáson. Nyerteseink:

Minden résztvevőnek és nyertesnek gratulálunk!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés