Újabb inteles VGA került elő a Biostar hátizsákjából

Ezúttal egy 6 GB-os, helytakarékos modell lépett a színpadra.

A Biostar a napokban egy Intel lapkára épülő videokártyával bővítette termékpalettáját, azonban most egy újabb, szerényebb teljesítményű modellel jelentkezett, amelyet a kompaktabb számítógépházakkal nyomulók találhatnak érdekesnek.

Az Arc A380 ST-ként bemutatkozó, mindössze 152,6 mm hosszú megoldás egyventilátoros hűtéssel, valamint Dr.MOS VRM-mel érkezik, és vastagság tekintetében két PCI slotot foglal el. A 75 wattos TBP-vel rendelkező jószág a működéshez szükséges energiát kizárólag a x16-os PCI Express sínen keresztül veszi fel, tehát nincs rajta 6+2 tűs tápcsatlakozó, ami a letisztult kábelmenedzsment szempontjából sem hátrányos.

Az nyolc PCI Express 4.0 sávból profitáló, 96 bites memóriabusszal dolgozó konstrukció GPU-ja a kékek által megadott referenciaértéken, azaz 2000 MHz-en dolgozik, míg 6 GB-nyi GDDR6 VRAM-ja 15,5 GHz-es effektív órajelen ketyeg. Hátlapi takarólemez ezúttal nem képezi részét a képletnek, noha az esetleges komponensvédelmen kívül nem is igazán lenne rá szükség, miközben a légrésekkel gazdagon ellátott I/O kereten három DSC-s DisplayPort 2.0 kimenet állomásozik az egyetlen HDMI 2.0 konnektor szomszédságában. Sajnos a vételárról egyelőre nem szól a fáma.

Előzmények

Hirdetés