Hamarosan jön az Audeze limitált kiadású Maxwell headsetje

A kábel nélküli konstrukció színátmenetes festést kapott, és a nyári Xbox kollekció egyik limitált szériás képviselőjeként mutatkozik be.

A kaliforniai székhelyű Audeze a Microsofttal együttműködve készül piacra dobni a Maxwell névre keresztelt, Dolby Atmos plecsnivel jutalmazott gaming headsetjének korlátozott példányszámban gyártott változatát, a Maxwell Ultraviolet Editiont, ami a redmondi óriás Xbox Summer 2023 kollekciójának részeként érkezik a pástra.


[+]

A 90 mm-es sík mágneses meghajtókkal szerelt, alumíniumból, illetve acélból lévő periféria a 10-től 50 000 Hz-ig terjedő frekvenciaválasz-tarományt kezeli, és támogatja az LE Audiót, az AAC, SBC LC3plus, valamint LDAC kodekeket. A hangforrással alacsony késleltetésű 2,4 GHz-es rádiófrekvenciával, plusz 5.3-as Bluetooth-szal (esetleg 3,5 mm-es jacken keresztül) kommunikáló, 24-bit/96kHz-es mintavételezéssel dolgozó eszköz akkumulátora nagyjából 80 órára elegendő energiatartalékokkal rendelkezik, és 20 perces gyorstöltéssel egy egész napon át bírhatja szuflával. Az üveggel vegyített nylon műanyag készülékházakon megtelepedett fülpárnákat műbőrrel vonták be.


[+]

A hajlítható száron megülő, hipervese iránykarakterisztikájú (nyalábformáló) mikrofon kétféle intenzitású MI zajszűrést használ, ráadásul leválasztható, miközben az egyebek mellett equalizert is biztosító szoftveres hátországot az Audeze HQ applikáció nyújtja. Az augusztus 15-én debütáló, Xboxszal, PC-vel, Mac gépekkel, Nintendo Switch konzollal, androidos és iOS-es eszközökkel egyaránt kompatibilis termék 330 dolláros áron már előrendelhető a cég webshopjában.


[+]

Hirdetés