Hivatalos képeken az Ataribox

Ám azt még mindig nem tudni, hogy mi is lesz pontosan az új gép.

Az Atari egy ideje pedzegeti a visszatérését a hardverpiacra, és nemrég le is leplezték az Atariboxot, amelyről csak annyit lehet tudni, hogy érkezik. Fred Chesnais, a vállalat vezetője korábban azt nyilatkozta, hogy a rendszer PC-s technológiát használ, ami így önmagában sok mindent jelenthet, tehát ezzel kevés dolgot árultak el a fejlesztésről.


[+]

Mára azonban befutott pár fotó, ami alapján kétféle modell is készül. Az alapdizájn ugyanaz, de az egyik hagyományos, míg a másik modern dizájnelemeket kapott. A terméken feltűnik egy HDMI interfész, egy Ethernet, valamint négy USB port is. Bár a méretek nincsenek megadva, de a portokhoz viszonyítva nem beszélhetünk túl nagy szerkezetről, emiatt a beépített hardver fogyasztása is alacsony lehet, ami a teljesítményt is behatárolja.


[+]

Egyelőre tehát úgy néz ki, hogy az Atari a klasszikus játékokkal való nosztalgiázást vette célba. Viszont azt is elmondta a cég, hogy aktuális tartalom is érkezik hozzá. Utóbbi kijelentés megint több kérdést vetett fel, mint amennyit megválaszolt.

Sajnos az Ataribox megjelenésének a napját, illetve az árát homály fedi, de a konzol biztosan készül, amit a fenti, illusztrációnak szánt fotók is bizonyítanak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Atari

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés