ASUS VivoMini VM65 és VM65N: újabb apró PC-k 2 literben

Bővíti 2 literes űrtartalmú, VivoMini névre hallgató mini PC szériáját az ASUS. A VESA tartókonzolokkal kompatibilis, így akár monitorok hátuljára is felszerelhető VM65 és VM65N kódjelű gépek alapját természetesen a hatodik generációs mobil Intel Core i processzorok adják majd, ami mellé akár 16 GB SO-DIMM DDR4 memória is kérhető. Az N utótagot viselő modellt felszerelik NVIDIA GeForce 930M jelzésű dedikált VGA-val is, ami a jól ismert Optimusszal kapcsolódik a processzor IGP-jéhez.


[+]

Az egyelőre nem ismert, hogy pontosan milyen konfigurációk lesznek elérhetőek, illetve a pontos méreteket sem tudjuk, de az biztos, hogy a gépek mindegyikét gazdagon felszerelik. Hátuljukra két USB 3.1-es és négy darab USB 3.0-s port, HDMI és DisplayPort kimenetek, Gigabit Ethernet aljzat, SD kártyaolvasó, két 3,5 mm-es jack csatlakozó, valamint optikai S/PDIF hangkimenet is kerül.


[+]

Belsejükben helyet kap az IEEE802.11ac-s Wi-Fi és Bluetooth 4.1-es összeköttetést biztosító vezérlő, a SonicMaster hangszóró, illetve az adattároló, ami alapkiszerelésben 3,5 hüvelykes HDD lehet. A Vivo DualBay kiegészítővel felszerelt modellek esetében azonban lehetőség nyílik rá, hogy az említett HDD-t két darab 2,5"-es tárolóra cseréljük, így ezzel a közkedvelt HDD-SSD kombináció is megvalósítható.

 


[+]

A Windows 10 Home kiadását futtató mini PC-k ára egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés