Hirdetés

Processzorra való vizesblokk az ASUS ROG-os portfóliójában

Gyakorlatilag a ROG Ryujin III szabadult meg a pumpától, csövezéstől és radiátortól.

Az ASUS még az idei CES alkalmával lebbentette fel a fátylat az első külön megvásárolható CPU blokkjáról, amellyel egyedi vízhűtéses rendszert legózhatunk össze processzorunkra. A ROG Ryujin III WB névre hallgató, feketében, illetve fehérben egyaránt készülő megoldásba egy 5100 rpm-es ventilátort építettek be, ami 21,08 cfm-es légszállítással, valamint 5,53 mmH2O statikus nyomással dolgozik, és deszkánk feszültségszabályzó áramköreinek hőmérsékleti mutatóit hivatott kordában tartani.


[+]

A 178 mikrolamellás, réztalpas konstrukció osztott cold headje az Asetek technológiáján alapuló, harmadik generációs Longshen dizájnt követi, és tetején egy 3,5 hüvelykes IPS kijelző trónol. A 60 Hz-es képfrissítési rátával operáló, 24 bites színmélységű képernyőre a lényeges szenzorinformációkon kívül GIF animációkat vagy képeket is kirakhatunk, és 32 MB-nyi (2000 képkockányi) videótartalmat tölthetünk rá fel.


[+]

Az Intel LGA115x, LGA1200, LGA1700, továbbá AMD Socket AM4 és AM5 tokozásokra felszerelhető apparátushoz két 90 fokban elforgatott, tiszta rézből gyártott csőadaptert, plusz egy ROG-os kábelkötegelőt mellékelnek a dobozban, ráadásul egy egy évre szóló AIDA64 Extreme Edition előfizetést is magába foglal az egyelőre még kérdéses vételár. A garanciaidő hossza 3 év.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés