Hirdetés

Asus notesz szénszálas házban

Hirdetés

Az Asus W1V Carbon Premium Edition néven elkészítette 15,4 hüvelykes széles kijelzővel rendelkező noteszgépének speciális, korlátozott darabszámban piacra kerülő változatát. Amint neve is mutatja, a notebook borítása szénszálas erősítésű műanyagból készült, melynek köszönhetően nemcsak könnyebb lett, de ráadásul robusztusabb is, mint a standard W1V.

A gyártó a belső tulajdonságok tekintetében sem a költségcsökkentésre helyezte a hangsúlyt: a 2 GHz-es Pentium M 760 processzor, az 1 GB DDR2-533 rendszermemória, a 100 GB-os merevlemez és a 8-szoros sebességű super-multi DVD-író korszerű alapot képez a működéshez. Az 1680x1050 pixel felbontású kijelző meghajtása egy 128 MB RAM-mal rendelkező ATI Mobility Radeon X700 chip feladata, emellett hibrid (analóg és digitális adások vételére alkalmas) tévétuner is kerül a gépbe.

Az interfészek közül nem hiányozhat a Gigabit Ethernet, a 802.11b/g WLAN, valamint a Bluetooth sem, de 4 az 1-ben kártyaolvasó is biztosított. A 2.1 csatornás beépített hangrendszerrel bíró multimédiás gép tömege 3,15 kilogramm. Az Asus a Windows XP Professional operációs rendszerrel, táskával, egérrel szállított noteszgépet Nyugat-Európában 2070 euró körüli nettó áron értékesíti; az egyelőre kétséges, hogy a modell hivatalos értékesítési csatornákon eléri-e Magyarországot.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés