Asus blog: ROG Nomad hátizsák óriási notebookokhoz

Az Asus G sorozatos gamer notebookjai a kategória elitjébe tartoznak. Legutóbb a G750JH-val volt dolgunk ebből a családból, ami teljesítmény terén az asztali számítógépekkel is felveszi a versenyt. De mi van akkor, ha az ember – mondjuk egy LAN partira – vinni akarja szeretett óriását, amit notebooknak hívnak, de kisasztalnyi a mérete, a súlya pedig töltővel együtt hat kilogramm? És akkor még nem beszéltünk a gamer egérről, headsetről, a további kiegészítőkről és az ellátmányról.


[+]

Éppen ilyen feladatra fejlesztették ki a találóan ROG Nomad nevezetű notebooktáskát. A ROG termékcsaládhoz illően vörös-fekete, óriási hátizsák elnyeli a legnagyobb 17,3 vagy akár 18 hüvelykes gamer laptopokat is. Központi részén akkora zsebet alakítottak ki, hogy kényelmesen beleférjenek a robusztus mechanikus billentyűzetek és alaposan kipárnázott gamer headsetek is, a további apróságoknak pedig hálós vagy puha szövetből készült, cipzárral zárható zsebeket alakítottak ki. Ha pedig ez sem lenne elég, legelöl és két oldalt van még egy-egy kisebb rekesz. Sőt az egyik vállpánton telefonnak való zsebet, a másikon pedig kulcskarikához való fület találunk, a párnázott hátrészbe pedig vékony tárgyak (mondjuk iratok) tárolására való helyet csináltak.


[+]

Megpakolva lazán 10-15 kilogrammosra tömhető a táska, ezért kialakításánál különös figyelmet kapott a strapabíróság, amit 30 kilogrammos terheléssel tesztelnek. Vállpántjai szélesek, párnázottak, a nagy súly miatt belőlük formálták meg a felső fület is. Nem hiányzik a mellkason és derékon keresztbe futó pánt sem, ami jobb súlyelosztást biztosít, a zsákot pedig kétoldalt keresztpánt védi az elpukkanástól. Elejét díszítési, alját viszont tartóssági célokból extra betétekkel látták el.

Az Asus ROG Nomad notebook hátizsák a napokban került fel az Asus webáruház kínálatába, már a hazai oldalon is megtalálható, vételára 32 900 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények