Hirdetés

Elegáns, láncba köthető Alphacool ventilátor jött fémkerettel

A fényektől mentes újdonság kétféle sebességű változatban és négy színben lesz kapható, ráadásul kifejezetten halk üzemet ígér.

Az Alphacool egy 120 mm-es, hidrodinamikus csapágyazású ventilátorral szaporította kínálatát, amelynek érdekessége, hogy 25 mm vastagságú kerete fröccsöntött cinkből készült, és krómozva, matt feketében, fehérben, illetve aranyszínben választható.


[+]

Az Apex Stealth Metal Fan néven listázott, 2,64 wattot fogyasztó megoldás percenkénti fordulatszáma 400 és 2000 között szabályozható, miközben óránkénti 130,501 m³-es maximális légszállításához (76,81 cfm) 3,88 mmH2O statikus nyomás, valamint 24,6 dB-es zajterhelés társul. A 0 százalékos PWM jel mellett láncba kötést is támogató konstrukció kilenc műanyaglapátját, hatpólusú motorját, továbbá ezek felfüggesztéseit teljesen leválasztották a keretről, míg a fém és a légkavaró közé rezgéselnyelő csillapítás került.


[+]

A termékből létezik egy gyorsabban forgó verzió, amit Apex Stealth Metal Power Fanként találhatunk meg a cég portfóliójában. Ez a kivitel már legfeljebb 3000 rpm-es tempót képes diktálni, így egyetlen óra alatt 198,597 m³ levegőt tud megmozgatni (116,89 cfm), a statikus nyomása pedig 6,22 mmH2O-ra, míg hangereje 40,2 dB-re növekszik.


[+]

A 6,6 wattot beszipkázó variáns ugyanúgy 30 eurót kóstál külsőségektől függetlenül, mint némileg lassabb testvére, és már előrendelhető a gyártó webshopjában. Tartozékként mindegyik csomaghoz egy 50 cm hosszúságú toldókábel jár a csavarokon kívül.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés