Ha vinyód volt hozzá, akkor vegyél egy új jasperes arcade-t 45k-ért. (ne slimet). A hdd azzal is működne, ha meg eddig se volt, és nem hiányzott, akkor meg tiszta sor. 3 év garanciád is újra lenne hozzá.
Már ha elfogadod egy ps3-as tanácsát... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Konzol játékok » Xbox 360 - NO WAREZ (Semmilyen formában)!!! - FAQ és válaszok a #1hsz-ben (kiemelt téma)Hozzászólások

jookomak
(senior tag)

HagaNRG
(fanatikus tag)
HDD az kell, mert a Forza 3 nem megy nélküli, egyébként meg jó az, ha a demokat szedegethetem le ész nélkül.

HagaNRG
(fanatikus tag)
Mennyit kérhetek szerintetek most egy tökéletes, új állapotban lévő 3 ledes gépért?
(teljesen magában, illetve táp mehet vele, joy meg HDD az maradhat nekem)
Az újabb gépek teljesen hibamentesnek tekinthetők? (ahogy olvasom, a slimben csak a csendesebb üzemmód lenne vonzó nekem, a divatos külső miatt nem fogok tizenezreket kidobni, ha nem muszáj)
45k-ért már bárhol lehet venni Arcade-ot? (most, hogy az új kijön, esetleg számíthatok némi áresésre is az első generációból)

jookomak
(senior tag)
A vinyót leveszed a box-ról, ráteszed az újra, mintha mi sem történt volna, nem kell eladni-->jó az arcade. Jasper kódnevűt jónak mondják, nem nagyon hibásodnak, ha meg igen, akkor van gari. Xirtam fórumtárs hintette el, hogy lehet karácsony környékére 40k alá megy az arcade. Most bármelyik konzolboltban kapsz szinte 45-ért.
A régi géped nem tudom mennyit érhet.

akos727
(senior tag)
Backbreakert ismeri valaki? Esetleg jobb mint a Madden NFL 11?

matthew95(2)
(senior tag)
Forza3 megy hdd nélkül is 
YNWA, Forza Juve - Xbox 360 gamertagom: matthew95HUN

jookomak
(senior tag)
Tesztek alapján is jobb a Madden 11, no meg a hivatalos licenc is azért sokat dob ennél a játéknál. Személyesen nem próbáltam.
matthew95(2): extra lemez autóihoz kell a hdd.

levi1392
(őstag)
Tegnap délután jött ki a demó.
akos727: Én csak a demójával játszottam, de nekem a Maddenekhez képest elég gagyinak tűnt. A helyedben mindenképp inkább az új Maddent venném. Már ha vásárlási szándék állt a kérdés hátterében. 

akos727
(senior tag)
Persze, hogy az állt a kérdés mögött 
Most néztem, hogy kitalált csapatok vannak benne, így már nem is az igazi.
Madden lesz ebből
Össze sem lehet hasonlítani vele!
Szerintem még a madden 08-nál is rosszabb 
xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....

matthew95(2)
(senior tag)
Az oké, de magához, hogy tudj játszani a game-el nem kell hdd, szvsz nem jó a kijelentés. 
Áááááááááááááááá az előbb lefagyott a boxom!
Első alkalom de nagyon ideges lettem,halo warsba 40perce csináltam egy küldetést és totál beállt a játék.Sekép se hang megállt a kép.Lemezt simán kivettem semmi rekació.Kikapcsolásra lekapcsolt,utána be is rendesen de most valahogy nincs kedvem ujra nekiállni a küldinek,ígyis nagyon szenvedtem mire eddig eljutottam benne 
Xbox360 250GB Kinect | HTC Desire HD | Beats by Dre Studio & Tour | Philips 40" LEDTV | XBL: DavzoneHD

Djuree
(PH! nagyúr)
ezt én is nagyon rühellem, frusztráló egy dolog tud lenni 
[ Szerkesztve ]
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

Aydan
(kvázi-tag)
Sziasztok! Nem tudtok konzolos nagykert? Köszi!
Így a DAO után nagyon élvezetes tud lenni ez a Mass Effect...
Most lettem spectre, de ez kb 3 órába került... sétálgattam, minden
mellékküldit (szinte) megcsináltam....
Nem tudja valaki, hogy hogy lehet szeknnelni azt a robotot, aki mellett
állandóan ott áll a hologramm, mert ő mindig rámszól, hogy hagyjam
békén... meg egy rajongónak adtam autógrammot, de ez is egy küldetés
lehet, mert még nem zárta le.. tudja valaki ezekre a megoldást?
(Xirtam?
ha te nem tudod...)
Fringe addict.

Sonja
(PH! addikt)
Fable 3 Limited Collector's Edition Unboxing
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!
Csávónak fosnia kell, vagy mi van? Úgy siet, úgy szaggatja azt a dobozt meg dobál mindent, hogy érdemes lenne kamera ON előtt egy-egy xanaxot bekapnia...
Sectumsempra - For Enemies
A "robotot" szkenneled, ha már megkaptad a küldetést függetlenül attól, hogy Avina beugat neked.
A rajongós küldetés majd göngyölödik, ha visszajársz a Citadel-re a történet folyamán... 
jaa, köszz. Csak azért kérdeztem, mert nem emléxem, hogy kaptam volna
kreditet meg Xp-t a szkennelésért.. még 3-at kell megtalálnom, de már
nem tudom, hogy hol keressem... 
Fringe addict.
Anno én is sokat szoptam vele. Egyébként ha elakadsz, akkor Mass Effect Wiki 

karakpecze21
(senior tag)
Hát én is izgatottan szaggatnám már azt a csomagolást. 
Én is ilyen vagyok, ha teszem azt megjön a posta úgy ugrok neki mit kisgyerek karácsonykor az ajándéknak. 
----Nem érzed a lábaidat? Akkor szagold az enyémet!!!:)-----
Na jó vazze, de nem is rakod fel magad TeCsőre 
Ha prezentálunk, akkor azért nem úgy kellene csinálni, mintha otthon szaggatnánk a várva várt csomagot 

karakpecze21
(senior tag)
Ez igaz, jogos.
Elvileg ha jól tudom október 26-án jelenik meg kicsiny hazánkban ugye?
Húh, már nagyon várom, 2. része is baromira bejött, már 3x végigtoltam.Kíváncsi leszek rá nagyon, remélem nem fogunk benne csalódni.
Engem most a Halo: Reach Legendary lenullázott anyagilag. Jön F1, Fable 3, novemberben Kinect meg Gaga koncert, ráadásul a Civ5-öt is meg kéne venni... szóval nekem a Fable is szerintem elcsúszik erősen év végére/köv. év elejére 

Def26
(PH! kedvence)
"Gaga koncert" 
Origin:attila4go
Jó hát na, én szeretem 

karakpecze21
(senior tag)
Értem, hát igen látom tervek nálad is akadnak dögivel. 
Nekem most a Fable3 van az első helyen, a Kinect-et én kicsit jegelem egyenlőre.Majd ha itt páran vesznek már és nagyon dicsérik és esetleg kicsit nagyobb lesz a felhozatal rá játék terén, akkor beruházok én is.
Remélhetőleg azért az ára is csillapodni fog addigra kicsit, bár abban nagyon nem bízok.
[ Szerkesztve ]
Hát abban én sem bízom, bizony ki kell majd köhögni érte a 40K-t...

Djuree
(PH! nagyúr)
ezért jó a move. vettem használtan egy ps3 kamerát 4k-ért + a move kb. 8-10-ből megvan 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一
Na ja, de az egy Move, a Kinect meg egy egész kis csapatnak elég

Xirtam
(PH! addikt)
Akinek adtál autogramot az majd küldi lesz! 
(#4029) Djuree A Move mellé csomagolt camera nem a régi Eye Pet-es camera. Tovább lett fejlesztve Sony szerint, de ez akkora paraszt vakítás mint ide juliska.
[ Szerkesztve ]
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

Djuree
(PH! nagyúr)
ezt nem is hallottam, elvileg a régi kamerákkal is kompatibilis, legalábbis remélem
ha nem az sem baj, akkor használom pc-vel, elég komoly kis szerkezet, főleg 4k pénzért 
Morden24: az igaz mondjuk 
[ Szerkesztve ]
kössz a tippet, sztem lapzgatni fogom
Xirtam: neked is köszi. Hétvégén egy kis csevely?
Vagy nagyon el vagy foglalva?
Fringe addict.

Xirtam
(PH! addikt)
Hát most is jogi órán ülök!
De nagyon unalmas, a csaj meg valami iszonyat csicska! 
Hétvégén fúú, nem tudom rengeteg melóm van, majd meglátjuk!

Tituka
(senior tag)
Skizofrén vagyok, és én is...

akos727
(senior tag)
Halo Reachről vélemények?
Vagy mit ajánlotok mostanság az új játékok közül?
Mindegy, hogy milyen fajta.

matthew95(2)
(senior tag)
Kérlek válaszolj a Pü-mre, amit 3 v. 4 napja írtam neked. 

Xirtam
(PH! addikt)
Valószínű, azért nem válaszoltam mert arra sincs időm, hogy elindítsak otthon egy mosást! 

matthew95(2)
(senior tag)
Semmi, gond,nem flegmaságból írtam, csak szóltam.
De ha már itt vagyok megkérdezem. Szóval, ha előrendelem nálatok az f1 2010-et, azt megkapom megjelenés napján? Ill., hogy van ez a -500Ft-os kedvezmény, hova kell írnom a nicknevet? 

kommunism
(fanatikus tag)
Szeretnék regisztrálni live-ra,egyelőre csak silver szinten.Nem engedte az e-mail cimem miatt. Lehetséges hogy azért mert itt regisztrálva vagyok már ezzel a e-mail cimmel?
[link] Amugy mikor lesz mo-n elérhető hivatalosan is?
Ha a menyország kapujánál állsz a következőket fogod látni, Szent Pétert, Jézust, és Filippo Inzaghit......

DonMedve
(PH! addikt)
Alul a megjegyzésbe! 
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

matthew95(2)
(senior tag)
Csak nekem a fő kérdés, hogy megjön-e megjelenés napján?
Szia!
Azért nem engedett szerintem, mert amikor regisztráltad a mail címed, akkor az országhoz Magyarország lett megadva.
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

MeszarosB.
(tag)
Amúgy szvsz direkt csinálja így, mert a sok hülye lepontozza az ilyen videókat, ha 3 percnél tovább tartanak.
[ Szerkesztve ]

kommunism
(fanatikus tag)
Nem mert nem az a hiba üzenet tudom mert amikor a másikkal próbáltam regelni akkor arra panaszkodott és nem az volt a baja az elsővel. a baj inkább az hogy mig az xboxomba rambopunk vagyok, ezen a honlapon meg rokucsi.
[ Szerkesztve ]
Ha a menyország kapujánál állsz a következőket fogod látni, Szent Pétert, Jézust, és Filippo Inzaghit......
Az MS pont és a Gold az külön dolog ugye?
Tehát ha Silverként veszek MS pontot ugyanúgy el tudom költeni. Így van?
Forza Racing Hungary--- http://crazyman.hu--- Köridő, Drift és sok Online verseny Forza rajongóknak.

Xirtam
(PH! addikt)
Így hát.
Nagyon köszönöm!
Forza Racing Hungary--- http://crazyman.hu--- Köridő, Drift és sok Online verseny Forza rajongóknak.

Xirtam
(PH! addikt)
Nagyon szívesen. Így két Windows 2008 Server R2 parancs között van rátok is időm!