Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#22001) FuRiONight válasza kabalthenbk (#21999) üzenetére

FuRiONight
(senior tag)

Nem hiszem, hogy a cod csúnya lenne, nekem pl. semmi bajom sincs a cod-ok grafikájával, jól néz ki ahogy van. És amúgy is, nem a grafika a legfontosabb, úgye ezt a konzolosok jól tudják. :B

Az pedig, hogy high-end pc-n jobban néz ki a játék, ez alap, de majd az új konzoloknál meg a pc-sek nézik, hogy milyen szépen is néznek ki a játékok :U

(#22002) kabalthenbk válasza FuRiONight (#22001) üzenetére

kabalthenbk
(őstag)
LOGOUT blog

Ezért írtam, hogy szvsz, de ettől függetlenül itt lapul a fiókban a MW2 is ;)

[ Szerkesztve ]

Origin: Ski22o

(#22003) kovsol válasza FuRiONight (#22001) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

épp most toltam egy óra MW2 -t, a grafja teljesen vállalható szerintem, viszont az picit nevetséges, hogy az MW3 az MW2 grafikus motorját használja egy az egyben kb, még PC -n is, pedig ott lenne már mit javítani rajt, ezzel nem is lenne gond ha nem 10+k ért dobnák a piacra, hanem mondjuk 7-8k ért

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#22004) dilipok válasza kasa85 (#21995) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

Eltudtad olvasni

epic fail... bocs... :DDD

PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#22005) FuRiONight válasza kovsol (#22003) üzenetére

FuRiONight
(senior tag)

Attól, hogy úgyanazt a grafikus motort használja, rögtön legyen olcsóbb? Nem értem ezt a hozzáállást, elhiszem h a fontos a grafika, de ne mindenek felett. :U :W

(#22006) kovsol válasza FuRiONight (#22005) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

töredék annyi meló van vele, erre utaltam
még a modelleket se cserélik le a pályákon, pl az autók vagy az épületek modelljei!
egyáltalán nem lehúzás ááá az MW1 óta ezek vegetálnak azon amit ott alkottak, adtak ki hozzá DLC-ket amik map pakkok , több esetben az előző részből származó térképek
pár órás single miatt, meg megint nem indokolt a borsós ár

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#22007) kovsol válasza kovsol (#22006) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

dupla lesz bocs

belegondolok:
megveszed az új részt, mert unod a régi térképeket már, erre kiadják pénzért a halálra unt térképeket megint :D

(#22008) FuRiONight válasza kovsol (#22007) üzenetére

FuRiONight
(senior tag)

Legalább a játékmenet valamennyire mindig változik, csiszolódik, finomodik; ez az utóbbi 2 bf-re nem elmondható azon kívül, hogy összehoztak egy új grafikus motort... ugyan úgy megy campelés mint régen.. :U

(#22009) engine88

engine88
(fanatikus tag)

aaaa... :Y

(#22010) jimmy74

jimmy74
(tag)

A BF 3 LE már tényleg nem kapható?

+-----------------------------+ | | |Vágd ki ezt a kupont | |és vehetsz egy új monitort | | | +-----------------------------+

(#22011) Zjunior válasza jimmy74 (#22010) üzenetére

Zjunior
(senior tag)

De kapható!

Gameshop.hu:)

iPhone érdekel!:)

(#22012) jimmy74 válasza Zjunior (#22011) üzenetére

jimmy74
(tag)

Az előrendelésnél van lemondási határidő a megérkezésig?Ja még a konzolvilág is hirdeti az BF 3 LE-t!

+-----------------------------+ | | |Vágd ki ezt a kupont | |és vehetsz egy új monitort | | | +-----------------------------+

(#22013) Zjunior válasza jimmy74 (#22012) üzenetére

Zjunior
(senior tag)

Igen van:)!
Hívnak telefonon előtte mielőtt feladják!

(#22014) jimmy74 válasza Zjunior (#22013) üzenetére

jimmy74
(tag)

Úgy értem amig nem hivnak lemondhatom?

(#22015) MasterMark

MasterMark
(őstag)

Van egy ötletem: mi lenne, ha az XBOX-ba beleraknának Blu-ray lejátszókat? Úgy kéne, hogy jön a futár, elviszi a gépet, és visszahozza Blu-ray lejátszóval :D Warezt is visszaszorítaná és nem lenne gond a lemez kapacitással.

- "We're at war. No one wants to admit it but Humanity is under attack." - Gamertag: IdnaMark

(#22016) Zjunior válasza jimmy74 (#22014) üzenetére

Zjunior
(senior tag)

Le.

(#22017) jimmy74 válasza Zjunior (#22016) üzenetére

jimmy74
(tag)

Köszi!Akkor vadásszunk!

(#22018) medek3 válasza Djuree (#21951) üzenetére

medek3
(fanatikus tag)

Nem körülményes az egyeztetés, hogy ki mikor ér rá?
Speciel én van hogy napokig sem ülök le aztán elkap a gépszíj és tolom ezerrel.
Lehet olyat, hogy mindig más taggal játszok?
Én pc-n toltam végig, de nekem az első kettő jobban tetszett.

(#22019) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

ha már coopozás pl a halo3 -t is toltam én coopban, az is jó buli game

(#22020) Zjunior

Zjunior
(senior tag)

Sziasztok!
Zavvi.com-ról rendeltem Október 6-án feladták a game.-t és azóta nem kaptam meg:((!

Mi lehet a baj és mit lehet ilyenkor tenni?

Zavii-ról az első rendelésem de sendit.com meg a thehut.com-ról állandóan megérkeztek a játékok!

Köszi ha segítettek!

(#22021) Zjunior

Zjunior
(senior tag)

Off...

Sajna Warez oldalon már fenntvan a BF3:(
Miért nem jelenik meg ma a Postás vele :W :W !! ;]

(#22022) Gombinyó válasza Zjunior (#22020) üzenetére

Gombinyó
(fanatikus tag)

Meg van náluk határozva, hogy X nap után lehet reklamálni. Ha ez letelt már, akkor írj nekik.

mindenhol a legjobb, de a legjobb mindenhol! Gamertag: Gombi1986

(#22023) eddie17

eddie17
(őstag)
LOGOUT blog

Sosem érdekelt, sem a Battlefield, sem a CoD, de a BF launch trailer nagyon odab@szott...
Főleg a hangok, a szinkron. Mint egy egész estét mozifilm...

Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

(#22024) discrate

discrate
(lelkes újonc)

BF3-at rendelném meg. Hogy lehet, hogy gameshopban 11k-ért LE-t adnak, holott cdg-n 13k a normál? Valaki rendelt a gs-től? Megbízható?

(#22025) bigadam94 válasza discrate (#22024) üzenetére

bigadam94
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Abszolút megbízhatóak, az ár azonban még változhat megjelenésig a kiadó miatt. (persze akkor cdg-n is változni fog) Az ilyen kisebb üzletek árai a legtöbbször alacsonyabbak egy cdgalaxisnál vagy 576-nél (ez hatványozottan igaz a konzolokra / gépekre).

(#22026) Zjunior válasza discrate (#22024) üzenetére

Zjunior
(senior tag)

Igen a legmegbízhatóbb!:)

(#22027) discrate válasza Zjunior (#22026) üzenetére

discrate
(lelkes újonc)

Gondolom, ott dolgozol. :K

(#22028) Zjunior válasza discrate (#22027) üzenetére

Zjunior
(senior tag)

Nem csak onnan rendeltem már többször!:)

(#22029) engusz válasza eddie17 (#22023) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Igen, egész lendületesre sikeredett. Ilyenkor nekem is megjön a kedvem egy kis lövöldözéshez. De előtte megrágcsálnék egy demót.

(#22030) No.01

No.01
(senior tag)

Elore elnezest kerek, de ugy gondoltam itt majd akad v.ki aki felvilagosit.
Szeretem aszimulatorokat, de eddig ugy voltam vele, h nem veszek amig nincs hozza kormany mert az ugy adja vissza az igazi elmenyt.
Tegnap belefutottam egy hirdetesbe amin egy nagyon kedvezo aru (45EUR) wireless kormanyt arultak.
Errol lenne szo.

Hasznal v.ki ilyet? Tapasztalatok? tulsagosan olcsonak tunik... kicsit olyan, mintha egy mozgaserzekelos contoller lenne... :U

Jok a sejteseim? Ha igen akkor mit ajanlanatok?

[ Szerkesztve ]

(#22031) FuRiONight válasza No.01 (#22030) üzenetére

FuRiONight
(senior tag)

Jó drágán nézted, Forza 4-hez van ilyen és a 2 együtt csak 19e ft...

Van olyan aki már vásárolt ilyet, majd beírják a tapasztalatikat...

(#22032) No.01 válasza FuRiONight (#22031) üzenetére

No.01
(senior tag)

Az eddig altalam nezett 120-150EUR-hoz kepest az a 45 mar elegge kedvezo.
Igaz nem jartam nagyon utanna :B biztos van olcsobban is, de ha nem jo akkor lehetne akar 20EUR is akkorsem kellene.

(#22033) Szerintem... válasza superTibcsi (#21959) üzenetére

Szerintem...
(fanatikus tag)

Mi jar a Limited Editionhoz a femdobozon es a Back to Karkhand map melle? Csak mert erdeklodni szeretnek GameShop-nal, mert ott elorendelheto a LE es csak 10900 Ft, mikozben en mar elorendeltem 576-nal 12900-ert.

 User | XBLA: SmogTM

(#22034) F.B.I.

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv! :R

Segítsen, aki tud és van 5.1-es fülese a géphez. Mit ajánlanátok, mert a család miatt halkan kell lennem, főleg éjszaka játszok és akkor is megy a kommunikáció, amit szintén halkan kellene megoldanom, vezetékes fülesem van de már zavar a sok kábel, ezért váltok.

Ezeket néztem: Turtle X41, Logitech F540 és Sennheiser RS160 bár nincs mikrofon.

Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

(#22035) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

van aki már teszteli az új Dashboardot ?

(#22036) Davzone válasza Szerintem... (#22033) üzenetére

Davzone
(senior tag)
LOGOUT blog

fémtok csak a cdgalaxisban járt hozzá más boltokban sima zöld tokos lesz a limited is.
a back to karkand dlc és a physical warpack dlc jár hozzá

Xbox360 250GB Kinect | HTC Desire HD | Beats by Dre Studio & Tour | Philips 40" LEDTV | XBL: DavzoneHD

(#22037) Davzone válasza kovsol (#22035) üzenetére

Davzone
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem annyit irtak hogy bentvok de még nincs kész a konzolregisztráció,és szólnak ha regelhetek csak nézzek vissza a connectes oldalra a kövi napokba.

Xbox360 250GB Kinect | HTC Desire HD | Beats by Dre Studio & Tour | Philips 40" LEDTV | XBL: DavzoneHD

(#22038) woodbear

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

Na csak nem bírtam magammal, és lazításként beszerzem a Driver: San Franciscot a forza4 mellé... ahh... ráadásul ugye a munkám is sofőrködés szóval lesz miket vezetni :D

xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....

(#22039) DonMedve válasza kovsol (#22035) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Engem ma ez fogadott:
"IMPORTANT!!!

It has come to our attention that some of our Public Preview participants are receiving erroneous e-mail information, not sent from the program, instructing them to click on a link to take the next steps to register their console. This is FALSE information and users should not follow any e-mail instructions. All of our instructions for the program will be hosted on this portal available only to those that are registered into the program.

ACTION: Please delete any e-mails you've received that give you instructions on next steps as they are not from the program and could render your registration in a declined state.

For those impacted, we are working to address the situation as quickly as possible and get them reinstated into the program."

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#22040) MasterMark

MasterMark
(őstag)

Két kérdés:

1. A Forza 3 van olyan jó mint a 4, mert demó alapján a 4 valahogy sokkal jobbnak tűnik.

2. A Forza 3 + Halo 3 ODST Bundle-ben játékonként 2 CD van, azaz összesen 4 CD?

- "We're at war. No one wants to admit it but Humanity is under attack." - Gamertag: IdnaMark

(#22041) Gombinyó válasza MasterMark (#22040) üzenetére

Gombinyó
(fanatikus tag)

Én 2 évig játszottam Forza 3al, nagyon jó játék, de most, hogy megvan a 4 nem hiszem, hogy sűrűn fog lekerülni a polcról. A bundle pack 4 DVDt tartalmaz.

mindenhol a legjobb, de a legjobb mindenhol! Gamertag: Gombi1986

(#22042) Giovanni1985

Giovanni1985
(kvázi-tag)

helló mindenki.nem megy a Gears 2 liveom?miért lehet valami szerver hiba van?vagy mi?

Online: Gears of war 2,Fifa 12 GAMERTAG: Futszi

(#22043) bigadam94 válasza MasterMark (#22040) üzenetére

bigadam94
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A Forza 3 önmagában is egy kiváló játék, a Forza 4 pedig ha lehet, még ennél is jobb - magyarul egyikkel sem jársz rosszul. Értelemszerűen a negyedik rész az újabb és ezáltal a jobb, a harmadikhoz viszont már elég olcsón hozzá lehet jutni, gondolom ezért is tetted fel kérdésed. A második kérdésre sajnos nem tudok válaszolni. :B

(#22044) StLui válasza No.01 (#22032) üzenetére

StLui
(senior tag)

120-150-ért kormányt láthattál, ez nem az!, én megvettem forza4-gyel és van mellette MS kormányom is, ami már nem kapható. Ez a cucc arcade játszadozásra tökéletes, szimulátorozni nem jó, de nekem a gamepad sem jó szimulátorozni, mert nagyon messze van vezetéshez hasonlító élménytől.

gamertag: StLui

(#22045) No.01 válasza StLui (#22044) üzenetére

No.01
(senior tag)

Aha... sejtettem :( V.milyen jo alternativat tudnal ajanlani? MadCatz esetleg? Mondjuk ha tobbe kerulne, mint 150EUR az sem erdekelne csak jo legyen. Anni PC-hez 50 korul vettem annak is mar vagy 5 eve igaz kis is szolgalta az idejet...

(#22046) StLui válasza No.01 (#22045) üzenetére

StLui
(senior tag)

Talán itt olvass azt hiszem ezen az oldalon találsz 1-2 privát véleményt is
Sajnos MS kormányhoz hasonlóan jó ár-érték arányt nem tudok

[ Szerkesztve ]

gamertag: StLui

(#22047) wertigo1984

wertigo1984
(senior tag)

sziasztok! tegnap vettem egy hdmi kábelt a boxomhoz. eddig úgy játszottam, hogy a tv-be a piros-sárga-fehér komponens kábelt dugtam, kicsit homályos volt a kép. kérdésem lenne, hogy elég csak a hdmi kábelt a tv-be rakni, és nem kell a komponens mellé?

" A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra. " Xbox gt: crul84 (Samsung Galaxy Note+ leendő Meizu MX?)

(#22048) kovsol válasza wertigo1984 (#22047) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

csak a hdmi kell, az viszi a képet és a hangot is, és nem is lesz elmosott a kép

(#22049) wertigo1984 válasza kovsol (#22048) üzenetére

wertigo1984
(senior tag)

értem :R és mindegy, hogy a tv-n melyik hdmi bemenetre csatlakoztatom? (hdmi1,-2,-3,-4)

" A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra. " Xbox gt: crul84 (Samsung Galaxy Note+ leendő Meizu MX?)

(#22050) Djuree válasza wertigo1984 (#22049) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

mind1 :K

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.