sziasztok.
van mód arra, hogy xbox kontrollert pc-n is tudjak használni?
picit furán hangozhat a kérdés, de elvégre is wireless-es, szóval elképzelhetőnek tartom, hogy pl egy wifikártyával, és valami programmal kivitelezni lehessen.
köszi.
♥ prelude
sziasztok.
van mód arra, hogy xbox kontrollert pc-n is tudjak használni?
picit furán hangozhat a kérdés, de elvégre is wireless-es, szóval elképzelhetőnek tartom, hogy pl egy wifikártyával, és valami programmal kivitelezni lehessen.
köszi.
♥ prelude

Tessék ez kell hozzá.
PS3 és PSP a tökéletes párosítás. Coming Soon: The 3rd Birthday, NeverDead. No. 1 Games: Final Fantasy XIII and Kingdom Hearts: Birth by Sleep.
Wireless kontorllerhez kell egy vevő,kb 6k-ba kerül,a vezetékes kontorller pedig simán megy pcvel,illetve elképzelhető hogy a play and charge kites kábellel pcre kötve mehet a wirelesses is.
De a legbiztosabb a wireless vevő hozzá.
Xbox360 250GB Kinect | HTC Desire HD | Beats by Dre Studio & Tour | Philips 40" LEDTV | XBL: DavzoneHD

Reméljük még 1x visszatérsz majd közénk! Addig is viszlát 
köszi mindkettőtöknek a gyors választ.
rágugliztam ill jutuboztam közben; itt mutat valami kábelt, amivel csatlakoztatva csak egy programra van szükség, ami pedig a gyári honlapról letölthető. [elvileg.]
utánanézek, hogy ez a módszer mennyibe kerülne. ha kb egy árban ezzel, természetesen az utóbbit veszem meg.
♥ prelude
ebben a vidiben egy kábeles kontrollert csatlakoztat!
Ha win7-et használsz akkor ahoz nem kell semmi gyári program,windows updateről leszedi a hozzá kellő drivert és felismeri mind XBOX 360 controller.
ha vezeték nélküli kontrollered van akkor mindenképp kell a vevő hozzá!
vezetékes kontrollert amugy sztem kapsz annyiért mint a vevőt,viszont akkor lenne 2 kontrollered ha esetleg nyomsz haverokkal multit osztott képernyőn pl.
Én vezetékest vettem,azt használom pc-n,vezetéknélkülit boxon.
Az igaz hogy pc-n alig játszok,kb a játékidőm 5%ban szoval nem sokat használom.
[ Szerkesztve ]
Xbox360 250GB Kinect | HTC Desire HD | Beats by Dre Studio & Tour | Philips 40" LEDTV | XBL: DavzoneHD
de vezeték nélkülihez is ugyan ilyen kábelre van szükség, hogy összekössem géppel, nem?
3 wireless controllerem van. ezért gondoltam, hogy az egyiket használom pcn.
[ Szerkesztve ]
♥ prelude

Néztem jó áron adtad.
Még filóztam is bedobom neked a GTX480 -at + kp.
Origin:attila4go
hát ilyen kábelt még sose láttam nemis látom hova passzolna.
Egyedül a playand charde kithez adott kábel vége usb-s amit beletudsz dugni.
Viszont ha már van sok kontorllered akk inkább vegyél egy olyan vevőt amit linkeltek a konzolvilagnál!

Üdvw
Nem így van összekötve, legalábbis nekem.
Egy usb-s érzékelő van, amin ugyanúgy meg kell nyomni a kis gombot mind a xbox360-on a legelső bekapcsoláskor.
Olyan mint amit TerryBogard az 5002-es hsz-ban belinkelt.
Más: Forma 1 játékban lehet állítani a kormány érzékenységét? mert nem találtam. Elég gyors, igen kapkodja a kormányt...
[ Szerkesztve ]
Időközbe átmentem faterhoz, és vizes pályán rájöttem, hogy az nem a törés, amikor off állásba kapcsoltam.
Azt mondom lehetetlen "heavy rain" időjárásban traction control nélkül menni. Kanyarban azonnal keresztbeállok, ha darabosan kanyarodok akkor is. Ezt azért jól megcsinálták, mert baromi sokat számít.
De az infót köszönöm, sosem jöttem volna rá.
Nem gondoltam, hogy az expert nem csak a nehézségi szintet jelöli, hanem a beállítások kibővülését. Ezt ebben a formában kicsit elkúrták, mert sokan nem fognak erre rájönni.
Egyébként 2010-ben használnak az F1-ben kipörgésgátlót? Mert ha igen, akkor nem leszek rest használni. 
A mai versenyről: Alonso nagyon jól ment (nagy Alonso fan vagyok
), vér profi volt amit csinált szinte hiba nélkül! A Webber vs. Hamilton csatában simán büntettem volna Webbert. Én úgy láttam mintha Hamilton előrébb lenne, és Webber simán ráhúzta a kormányt. Simán stop and go-t adtam volna neki ezért, mivel egy VB-t vezető versenyzőt lökött ki. 
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+
Nincs kipörgésgátló az F1ben tudtommal idén.
Igy a vidi után betudtam már elitani frankón verseny előtt a szinteket sokkal jobb is lett!

2008 óta nem használnak.
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

2008 óta nem használnak.
Akkor viszont elqúrták a játékot, nem kicsit.
Mert kipörgésgátló nélkül lehetetlen végigmenni zuhogó esőben, holott életben meg vígan kanyarodnak...Ezek szerint kipörgésgátló nélkül. 
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

Alonsót gyűlölöm egyedül az egész mezőnyből
Webber szvsz nem volt hibás, Hamilton előrébb volt, de Webber így is átment a rázókövön, attól már nem lehetett jobban lehúzódni, Hamiltonnak viszont nagyobb ívet lehetett volna venni, mert akkora hely volt, hogy elfért volna ott még két másik autó is. Minden áron meg akarta előzni abban a kanyarban, nem volt elég türelmes, következőben meg lett volna így is-úgyis.
Minden esetre nálam Kubica nyert, amit a végén művelt az volt az igazi Forma 1.
Ezek után, ha este hazaérek, tuti nyomok ezen a pályán egy futamot 
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

Azt megmondom!Kubicánál lement a rolló!Jól nyomta az tuti. 
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve
akkor nem úszom meg. muszáj megvennem azt a vevőt.
azért köszi szépen mindenkinek.
♥ prelude

A VB-t Webber vezeti és vezette is a futam előtt, nem Hamilton, aki azért tudta támadni egyáltalán Webbert, mert az egyik Virgin keresztbe tett neki. Hamilton az ölébe kapta a lehetőséget szó szerint és a helyett hogy okosan tisztán előzött volna, agresszív volt, csakhogy Webber is agresszív. Webberben viszont legalább a szándék érződött, miszerint a rázókőre ment alapból..Hami szerintem benézte, azt hitte mögötte van 

ez a forma1 egyre szánalmasabb. még jó hogy nem néztem a mai futamot, az összefoglaló elég volt bőven. nem hiába van mindenki felháborodva a külföldi fórumokon is. hol van már a régi jó f1? 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

Kovalainen szitut ne játsszál zárt térben... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Nem volt idegbajos.Úgylátszik a finnek csak ilyenek.
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve
Nézegettem gugliban, ezt is elég csak a joy-ba bedugni?
Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

Totál szembetűnő, hogy a kocsik orra sosem sérül. 
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. Xbox360 Gamertag:taylorp79
Jaja ez ilyen,meg a szárny letörése sem szép,sokszor egy lap marad alul amin a légterelő elemk vannak de az ottmarad.Meg még full törésnél is nehezen törik a szány,simán nekiérhetsz a melleted haladónak vagy hátulról ha nekimész nem lesz semmi.
Érdekes....igazából ilyet sose látni.
Meg letört szárnyal sem megy sokkal rosszabul a kocsi,kicsit orrtolósabb lesz meg az első gumik meg a fék mindig visszahulnek kékre,gondolom a megváltozott szél miatt.
A defekt viszont szépen megvan csinálva.

Látom az f1 játékról beszéltek.
Kérdeztem már, de nem volt válasz:
Forma 1 játékban lehet állítani a kormány érzékenységét? mert nem találtam. Elég gyors, igen kapkodja a kormányt...
Köszi!!!

Nekem még akkor tetszett amikor Villeneuve versenyzett. Utána még volt pár jó év sumival azt kész. most meg ilyen műbalhé az egész, szvsz.
Origin:attila4go

Ugyan én is visszasírom a Schumacher-érát, de azt meg kell hagyni, az utóbbi évek egyik legjobb szezonja az idei. Össze sem lehet hasonlítani például a tavalyival. Egy futamon több az előzés, mint az egész 2009-es idényben.
Igen, sajnos ahhoz, hogy a videóban látott törést elérd, kb 300-al kell menni a játékban. Holott a valóságban gyakorlatilag széthullik az autó már kisebb koccanáskor is, lásd ma Hamilton kereke, nem volt nagy sebességkülönbség, mégis elhagyta.
Kár, hogy a játékban nem ilyen az érzékenység, vagy legalább állítható lenne...
Hátha majd később...
xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....

Lehet, Driver profiloknál.
Nekem inkább az a nyomasztó, hogy egyre kisebb motort akarnak beletenni az autókba. 
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

Én nagyon szeretem nézni a Forma1-et, de akárhogy is erőlködöm mindig elalszom rajta.
Ma is kaja után nekiültem nézni, azt arra ébredek, hogy a kommentátor üvölt.Homályban csak annyit láttam, hogy lángol egy autó. 
Szeretem, de egyszerűen nem tudok ébren maradni.A kocsik hangja miatt vagy nem tudom miért bealszok. 
Def26: Bocsi, ezt nem neked akartam címezni.
[ Szerkesztve ]
----Nem érzed a lábaidat? Akkor szagold az enyémet!!!:)-----

én is bealszok rajta. régen pedig nem ez volt a jellemző
uncsi lett manapság...
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一
Mondjuk a mai futam unalmas volt. Ismerősömmel többet beszéltünk más témáról, mint a Forma 1-ről. 
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!
Amugy azt tudja valaki hogy az xbox.com on ha nézem a profilom meglehet nézni mivel nyomtam miből milyen acsit kaptam stb.
Az f1 2010 mért nem látszik?
Most is nyomom de nincs kint a kiskép és az acsikat se tudom megnézni.
Toljad ezerrel! Mi a nélkül is elhisszük, hogy azzal játszol! höhö
Forza Racing Hungary--- http://crazyman.hu--- Köridő, Drift és sok Online verseny Forza rajongóknak.
Akkor nem jól nézegetted!
ITT NÉZEGESD, ezt dobta ki elsőnek a gugli!
Ott a video a jobb sarokban alul.,
Forza Racing Hungary--- http://crazyman.hu--- Köridő, Drift és sok Online verseny Forza rajongóknak.
Nemis azért mondtam csak neten ott szoktam nézni hogy melyik achi nincs meg és mit kell csinálni hozzá,de ez sajnos nincs a listában azért kérdezem hogy másnál is előjött e ez a hiba vagy sem.
Nos akkor megnéztem neked. Én is játszottam délelőtt és nekem sincs ott!

Valószínű még nem frissítették le.

2010-11-11-én jön ki európában az új dashboard -> [link]
de ahogy látom, lényeges újítást nem hoz.
bocsi ha volt már
[ Szerkesztve ]
vízhűtéses bazárom: http://href.hu/x/6cvd

Nah eredmény?
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /
Azért más kávéház az expert fokozat még kipörgésgátlóval, és ABS-szel is.
Pedig az AI-t az amateur fölé raktam. 15 körös versenyben a hulladék Cosworth-tal 9.-10. hely környéke volt a max. amit el tudtam érni. Valahogy a kerékcserékből sosem jövök ki jól.
A kerék felfüggesztések viszont már törnek rendesen. 

Amúgy az orrkúp is törik. 

Sikeresen felvettél. Felőlem ma délután, este játszhatunk is.
XBL/WP7: daniLLa HUN

Hogy mi értelme azt azt hiszem nem kell magyaráznom.
Sajnos biztosan nem tudjuk kiszorítani a feketepiacot. Viszont az emberek tájékoztatásával, felvilágosításával sokat el lehet érni. Hidd el vannak olyan emberek akik nincsenek azzal tisztában, hogy ha nincs játékeladás akkor nincs bevétel és elöbb utobb a Te kedvenc játékodat sem fogják folytatni. Ilyen egyszerű.... olyannal is talákoztunk aki nem is tudta, hogy warezol a másolt játékkal. Nekem az is jó ha pár embert meg tudok győzni azzal, hogy ne tegye.
Amúgy kint leszünk a BGS-en is (a támogatók segítségével), ott lesz promonk is. Sorsolunk játékot, ajándékot.
Üdv,
Coyote
XBL Gamertag : The Last Coyote | "NO WAREZ - Together for the fair play! - Együtt a tiszta játékért!"

Lenne egy kérdésem, ha nem ide kell majd szóltok úgyis. Szóval ha veszek egy xbox360 vezetéknélküli kontrollert, meg egy xbox360 wireless recievert, akkort az rá bírom kütni pcre úgy hogy az működjön, valamint mondjuk pl a guitar heros vezetéknélküli xboxos gitárokat is fogom tudni majd használni?
csak mert láttam microsoft honlapján , hogy win7 certified, és a vevő is elvileg..
Csak mert boxon nagyon bejött a kontroller és nem szeretnék msát pchez sem..
Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade
a wireless recieverrel tudod használni az xbox kontrollert pcvel simán,win7 felismeri mint xbox360 kontroller és ha olyan gamet tolsz amibe bennevan a támogatása akkor alapba átálitja magát a game.
a guitar heros gitárokat is sztem tudnod kell használni itt egy cikk amiben pont erről ír egy srác:
Katt

Köszi a gyors választ! Nem hittem volna h iylen egyszerű 
Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade